Vaš najbolji tim

Vaš najbolji tim

Retko razmišljamo o tome kako su naši porodični, poslovni i društveni sistemi povezani i koliko nam ponekad svi ti procesi koji se dešavaju donose stres. Da bi naučili kako da.... Saznaj više »
Instant rešenje za odnose

Instant rešenje za odnose

Menjaj svoj unutrašnji svet i promeni svet oko sebe. 09.05. u 18h Coaching Akademija & NLP Institut Slavica Squire Ukoliko imate zamršene odnose na poslu ili na privatnom planu … teško vam.... Saznaj više »
Leadership Coaching

Leadership Coaching

Za ljude koji vode timove često je teško ili nemoguće dobiti sva potrebna znanja i veštine na jednom mestu i zato nije lako efektno voditi tim najbržim putem do zajedničkog.... Saznaj više »
Regionalni Coaching Starter

Regionalni Coaching Starter

Možda ste nekada bili u situaciji kada vam je u životu bila potrebna nečija podrška i pomoć? Podrška nekoga ko će vas zaista saslušati, razumeti, pomoći vam da nađete pravo.... Saznaj više »
Omogućite sebi siguran uspeh!

Omogućite sebi siguran uspeh!

Kako da budete uspešna osoba, od uticaja, integriteta, da pozitivno utičete na svoju decu, prijatelje, kolege, klijente, da inspirište druge da postignu fantastične rezultate, da živite ispunjen i kvalitetan život.... Saznaj više »
Početak plemenite karijere

Početak plemenite karijere

Poslednji vikend januara meseca je za nas bio poseban. Obojen pozitivnom energijom, entuzijazmom, osećajem zajedništva i sreće ova dva dana su obeležena još jednim završetkom naše Coaching Akademije.Četvrta generacija divnih.... Saznaj više »
Tegla puna sreće!

Tegla puna sreće!

U današnje vreme kada bogati pričaju o bogatstvu, zdravi o zdravlju, voljeni o ljubavi, kada nas većina motivacione literature uverava da je moguće za 7 dana postati srećan, a realnost.... Saznaj više »
Stranica 1 od 812345...Poslednja »

Naredni događaji


Coaching radionica

Saznajte više
ili se prijavite ovde:

Kako ste saznali za nas?

Mišljenja polaznika

Iz svega što sam do sada pročitala i istražila na temu coaching i rada sa ljudima uopšte, Coaching Akademija Slavice Squire je najbolje i mesto sa najviše kredibiliteta za učenje tog posla. Nema boljeg. Zato sam i ja bila tu.

Jasmina Maravić iz Beograda, Senior Associate, Narodna banka Srbije

Newsletter