Predavači

Coaching Trener - Slavica SquireSlavica Squire

prvi NLP trener u Srbiji, osnivač prvog NLP Instituta (2006. godine), i prve Coaching Akademije (2008. godine) u celom regionu.
www.nlpinstitut.com
Uspešno se bavila poslovima u prodaji u Nemačkoj i tada je došla u kontakt sa vodećom svetskom metodologijom za lični i profesionalni razvoj – Neurolingvističkim programiranjem (NLP), što za nju postaje „ljubav na prvi pogled”. Pomoću NLP-a postiže izvanredno dobre rezultate u prodaji i vrlo brzo stiče rukovodeću poziciju.
S obzirom da u Srbiji ova metodologija nije bila poznata do tada, iz velike ljubavi prema svojoj zemlji i NLP-u, odlučuje se, za to vreme, na neverovatan potez: da dâ otkaz na rukovodećoj poziciji i donese ovu izvanredno korisnu metodologiju na ove naše prostore.
Sa prvim profesionalnim NLP treninzima na srpskom jeziku za top menadžere je počela 2004. godine.

  • Do sada je pohađala preko 2000 sati edukacije širom sveta i investirala više od 120 000 evra u ličnu edukaciju.
  • Pohađala je vrhunske edukacije širom svetaod Srbije, Nemačke, Švajcarske, Austrije, Brazila, preko Italije, Mađarske, Norveške, Amerike i Balija.
  • U januaru i u junu 2017. godine je uspešno završila desetodnevni trening čuvenog Tony Robbins-a (Business Mastery 1, West Palm Beach, SAD i Business Mastery 2 Amsterdam, Holandija).
  • Imala je i prilike da uči od vrhunskih stručnjaka poput Stephen Giligan-a i Robert Dilts-a, kojima je takođe bila 15 dana asistent na kompletnom sertifikacionom Generative Coaching programu u Brazilu.

Posle niza specijalizacija širom sveta kod najpriznatijih NLP stručnjaka i na najboljim NLP i Coaching Institutima, sertifikovana je kao International NLP Master Trainer, licencirana je kao edukator za coaching i potpredsednik je European Coaching Association – ECA.
Slavica ima jedinstveni stil podučavanja gde koristi primere iz svoje bogate prakse, metafore, humor i pitanja, te učenje sa njom predstavlja prefinjeno iskustvo koje se preliva na sve oblasti života. Godinama sarađuje sa renomiranim svetskim imenima iz ove oblasti i rado je viđena kao gost predavač na NLP i Coaching institutima širom sveta.
Autorka je više različitih programa od kojih je najomiljniji Power Life Design, sa kojim je gostovala više puta u Americi, Brazilu, Rusiji, Italiji…
Ona kroz svoja predavanj, knjige, blog i kolumne pruža praktične odgovore na temu kako postati i ostati uspešan i srećan u isto vreme. Koristi se najnovijim saznanjima iz nauke o uspehu u svemu što radi i izvanredno ih kombinuje sa umetnošću ispunjenog življenja, a naročito u svom ličnom životu. Ona raspolaže ogromnim ličnim iskustvom što njen stil podučavanja i pisanja čini autentičnim, drugačijim i moćnim. Tom izvanrednom kombinacijom postiže vrhunske rezultate i probudila je veliko interesovanje kod mnogih ljudi, koji su u radu sa njom takođe postigli fantastične rezultate na raznim poljima. Najbolja potvrda uspešnosti njenih specifičnih programa, bilo da je NLP ili Coaching ili neki od njenih autorskih programa, su izuzetno zadovoljni u uspešni klijenti, a osim toga i njena lična priča, izvanredna karijera i fenomenalan način života, a naročito činjenica da je i dalje željna znanja i da se neprestano profesionalno usavršava i ulaže u svoj dalji razvoj i napredak.

Slavica svojim radom i životom inspiriše ljude da ostvare svoje snove i postanu najbolja verzija sebe, da žive srećno, da postanu još uspešniji u svemu što rade i da se okruže ljubavlju.
www.slavicasquire.com
 

Coaching trenerKatarina Džoković

sertifikovana je kao NLP Trainer od IANLP i kao Profesionalni Coach od ECA. Poseduje višegodišnje profesionalno iskustvo na poziciji menadžera i na različitim pozicijama u prodaji i kao samostalni preduzetnik, vodeći sopstveni posao. Pored kompletne NLP edukacije ima i dugogodišnju praksu kao Training Manager na NLP Institutu. Završila je niz edukacija iz oblasti coachinga, komunikacije, prodaje, selekcije zaposlenih i rukovođenja kod najpriznatijih svetskih stručnjaka iz tih oblasti kao što su: Dr Stephen Gilligan, Charles Faulkner, Slavica Squire, Bernd Isert, Tom Best, Arline Davis…

Spojivši svoje godinama sticano iskustvo sa višegodišnjim usavršavanjem i praktičnom primenom NLP-a u coaching i trening praksi, postaje iskusan profesionalni NLP trener i coach koji na jednostavan, praktičan, strpljiv i kreativan način podržava klijente u ličnom i profesionalnom razvoju. Radeći sa njom klijenti imaju vidne rezultate i prave za kratko vreme veliki progres.

Pored akreditovanih programa NLP Instituta, gde je jedan od glavnih trenera, ona se bavi i specijalno kreiranim programima za kompanije iz oblasti komunikacije, razvoja timova, prodaje, rukovođenja, koji pored treninga sadrže i individualne coaching sesije koje su deo ličnog i profesionalnog razvoja menadžera, preduzetnika, rukovodioca i prodajnih timova.

Uživa u radu s ljudima, a njena životna misija je da bude podrška ljudima u stvaranju života kakav žele i ostvarenja najuzvišenijih vizija.
 

Coaching trenerDragoljub Matić – Profa

U svet NLP-a sam ušao pre više od 10 godina i bio u prvoj grupi polaznika u Srbiji. Završio sam sve edukacije na NLP Institutu i Coaching akademiji. Pored toga edukovao sam se na svim treninzima koje je organizovao NLP Institut sa stranim trenerima.

Kao licencirani NLP Trener i Coach, posvetio sam se izučavanju NLP- a i istraživanju u domenu coaching-a. Kao iskusni profesor, u svoju bogatu predavačku praksu sam uneo gracioznost NLP-a i tako od matematike napravio igru, prihvatljivu za đake i studente, uz koju postižu izuzetne rezultate.

Moja svrha je da budem podrška našim polaznicima u procesu napretka i razvoja, a oni me doživljavaju kao neposrednog, mudrog i nežnog vodiča koji dopire do njihovih srca. Na tom putu sam im iskrena i bezrezervna podrška srcem i celim svojim bićem. Pomažem im da prevaziđu blokade, da uđu u stanje poravnanja i harmonije, da ostvare skladne i resursne odnose i učine svoj život srećnim i ispunjenim. Poseban izazov za mene predstavlja rad sa različitim vrstama fobija kada, koristeći sva znanja i veštine, postajem klijentima podrška da obnove energiju ljubavi, sigurnosti i samopouzdanja. Klijenti u radu samnom, rado otvaraju svoja srca, a ja im se posvećujem sa posebnim darom i umećem i pomažem da se oslobode zaključanih emocija i simptoma koje one izazivaju.

Na ovim prostorima sam jedinstven po radu sa energijom, a način na koji podučavam svoje klijente pomaže ima da prevaziđu ego i da ga stave u službu napretka i osete posebnu vrstu oslobođenosti. Podučavam ih kako da izbalansiraju sopstvenu energiju i kako da se zaštite od neželjenih uticaja osoba koje im crpe vitalnu snagu.

Sa polaznicima i klijentima kreiram suptilno zajedništvo koje im dodirne srce i omogući da stupe u kontakt sa sopstvenom svrhom što im daje moć da kreiraju primamljive vizije koje ih vode do zvezda.

Nežnost, razigranost i žestina su uvek prisutni u mom srcu i to mi omogućava da pomognem i služim razvoju naših klijenata, a njihova sreća doprinosi rastu moje sreće.