Coachevi

Slavica Squire - Coaching trenerSlavica Squire

ima globalnu reputaciju kao ekspert za promene, a ima snažan pozitivan uticaj na živote mnogih ljudi, jer je coach i trener za transformaciju, izuzetno je inovativna, bavi se ovim već 15 godina. Ona je podrška na putu prosperiteta i napretka mnogim poznatim svetskim organizacijama i poznatim ličnostima. Kroz njene treninge prošlo je više hiljada ljudi širom sveta.

Sertifikovana je kao International NLP Master Trainer i licencirani Master Business Coach, licencirana kao Trainer za Identity Compass®. Učila je hipnozu, licencirani je konsultant za Socijalnu panoramu, završila je sistemske konstelacije, a ima ekspertizu u radu sa energijom. Osim svega toga prošla je i edukaciju kod Deepak Chopre, pročitala na hiljade knjiga i prisustovala stotinama edukacija širom sveta. Sve te informacije je preradila i kroz ogromno iskustvo, zato šta god da vas interesuje ili vas tišti ona zna neku tehniku, ili knjigu ili metodu da vam preporuči. Često gostuje na TV-u, radi sa poznatim kompanijama i mnogim pojedincima. Svaki put kada dolazite u učionicu ili njenu kancelariju na Dedinju, vi možete sresti neverovatne ljude, bestseler autore, poznate košarkaše, tenisere, top managere i vlasnike uspešnih kompanija. Sve njih podučava i coachuje Slavica, a susret sa njom bi mogao i za vas da bude dragoceno iskustvo.

Potpredsednik je European Coaching Association – ECA, osnivač prvog NLP Instituta i prve Coaching Akademije na našim prostorima i bestseler autor.

Godine 2004. donosi NLP metodologiju iz Nemačke u Srbiju i počinje sa prvim profesionalnim treninzima na srpskom jeziku, 2006. osniva prvi NLP Institut, a 2008. i prvu Coaching Akademiju na našim prostorima. Na NLP Institutu u Beogradu nudi profesionalne edukacije nakon kojih se dobijaju internacionalno priznati sertifikati sa pečatom International Association for NLP i European Coaching Association.

Godinama se usavršava širom sveta kod najpriznatijih stručnjaka i Instituta kao što su:

  • Začetnik NLP-a John Grinder – USA, Robert Dilts – NLP University USA,
  • Dr Stephen Gilligan, Tom Best i Charles Faulkner – USA,
  • Bernd Isert, Sabine Klenke, Tom Andreas, Clive Reuben, Martina Schmidt-Tanger – Nemačka,
  • Jairo Manchila i Arline Davis – Brazil,
  • Heidi Herron i Laureli Blyth – Australija,
  • Lucas Derks – Holandija,
  • Peter Wrycza – UK – Indonezija
  • i mnogi drugi…

Poseduje bogato radno iskustvo u Nemačkoj, gde je primenjivala NLP u poslovnoj praksi u prodaji i kasnije kao rukovodilac prodajnog tima za celu Nemačku, a zatim radeći treninge i coaching-e, kao i u uspešnoj izgradnji svoje firme, prvo u Nemačkoj, a poslednjih deset godina i u Srbiji. Slavica postaje ekspert za primenu NLP-a u oblastima prodaje, rukovođenja, preduzetništva, organizacionih i ličnih razvojnih procesa.

Pored redovnih edukacija koje drži na NLP Institutu, vodi i inhouse treninge kao i individualne coaching sesije, takođe je redovni gost u inostranstvu na raznim konferencijama i seminarima gde prezentuje rad NLP Instituta i poseban coaching koncept za uspeh „Power Life Design“ koji je sama kreirala i sa kojim je redovan gost u Americi, Brazilu, Itaiji, Rusiji…

Slavica ima jedinstven stil podučavanja gde koristi primere iz svoje prakse, metafore, pitanja i intenzivno dobra stanja polaznika. Učenje sa njom predstavlja prefinjeno iskustvo koje se preliva na sve oblasti vašeg života. Do sada je inspirisala mnoge ljude i organizacije svojom moćnom porukom i ubrzala njihov prosperitet i životno ispunjenje.

 

Dragoljub Matić - Coaching trenerDragoljub Matić – Profa

je preko 20 godina prosvetni radnik. Profesor je matematike i elektrotehnike u srednjoj školi gde je u jednoj anonimnoj anketi od svojih učenika izabran za najboljeg i najomiljenijeg profesora. Počeo je svoje usavršavanje iz NLP-a na našem NLP Institutu u prvoj grupi polaznika još 2006. godine, tako da je od samog početka sa nama među prvima.

Profin stil podučavanja je primamljiv, zabavan i veoma strukturiran i kompetentan, a pun zanimljivih priča iz prakse, zato se sa njim tako lako uči NLP kao što se u školi učilo sa najdražim profesorom.

Dragoljub Profa Matić je sertifikovan kao NLP Trainer od IANLP i kao Profesionalni Coach od ECA. Svojim dugogodišnjim iskustvom kao NLP trener i kao profesionalni coach, znanjem i permanentnim radom i usavršavanjem, izdvojio se kao jedan od najvećih coaching eksperata u regionu, a naročito u oblastima emocija i odnosa.

 

Katarina Džoković Coaching TrenerKatarina Džoković

sertifikovana je kao NLP Trainer od IANLP i kao Profesionalni Coach od ECA. Poseduje višegodišnje profesionalno iskustvo na poziciji menadžera i na različitim pozicijama u prodaji i kao samostalni preduzetnik, vodeći sopstveni posao. Pored kompletne NLP edukacije ima i dugogodišnju praksu kao Training Manager na NLP Institutu. Završila je niz edukacija iz oblasti coachinga, komunikacije, prodaje, selekcije zaposlenih i rukovođenja kod najpriznatijih svetskih stručnjaka iz tih oblasti kao što su: Dr Stephen Gilligan, Charles Faulkner, Slavica Squire, Bernd Isert, Tom Best, Arline Davis…

Spojivši svoje godinama sticano iskustvo sa višegodišnjim usavršavanjem i praktičnom primenom NLP-a u coaching i trening praksi, postaje iskusan profesionalni NLP trener i coach koji na jednostavan, praktičan, strpljiv i kreativan način podržava klijente u ličnom i profesionalnom razvoju. Radeći sa njom klijenti imaju vidne rezultate i prave za kratko vreme veliki progres.

Pored akreditovanih programa NLP Instituta, gde je jedan od glavnih trenera, ona se bavi i specijalno kreiranim programima za kompanije iz oblasti komunikacije, razvoja timova, prodaje, rukovođenja, koji pored treninga sadrže i individualne coaching sesije koje su deo ličnog i profesionalnog razvoja menadžera, preduzetnika, rukovodioca i prodajnih timova.

Uživa u radu s ljudima, a njena životna misija je da bude podrška ljudima u stvaranju života kakav žele i ostvarenja najuzvišenijih vizija.