Naš tim

Coaching Akademiju čine ljudi čija ljubav prema coachingu i polaznicima koji žele da uče i rade na sebi, ispunjava naše treninge pozitivnom energijom i čini ih zabavnim i ekstremno efikasnim. Svim članovima našeg tima je zajedničko uverenje da mogu da utiču na pozitivne promene u okruženju. Oni naše polaznike obogaćuju svojom kompetencijom, dugogodišnjim iskustvom i potpuno inovativnim idejama. Zato naši polaznici sa lakoćom uče veštine i tehnike profesionalnog coachinga i primenjuju ih u praksi, te postaju iz dana u dan sve uspešniji, zadovoljniji i srećniji.

Naš tim trenera već godinama čine renomirana svetska imena kao što su: Charles Faulkner, Slavica Squire, Stephen Gilligan, Lucas Derks, Bernd Isert, Dragoljub Matić – Profa, Katarina Džoković, Arline Davis, Keith Fail i drugi, a oni našim edukacijama daju neuporediv kvalitet. Naši programi akreditovani su od Internacionalne Asocijacije za NLP – ANLP i Evropske Coaching Asocijacije – ECA.

Naš veseo i uvek raspoložen tim je uvek tu za vas kada vam nešto zatreba, neki savet, ideja, neko da Vas sasluša, podrži i ohrabri… Kada su vam potrebne informacije, dogovor za edukaciju, coaching ili posetu u našim prostorijama, naš tim će ulepšati svaki vaš poziv ljubaznim osmehom i pojavom koja pleni, jer zrači radošću i mladalačkim poletom.

Dobro nam došli!