Power Life Design by Slavica Squire

Prijavite se!

 

Podesite se na uspeh

Koliko ste puta do sada sebi obećali da ćete nešto promeniti, ali u stvari je sve ostalo po starom? Ili ste poželeli želju, ali se nije ostvarila? Da li se zapravo ostavaruju želje ili ciljevi? Kako da svoju stazu pospemo uspehom?

Sada imate mogućnost da KREIRATE SAMI SVOJU SREĆU I USPEH, jer organizujemo premium edukaciju na temu postavljanja i programiranja ciljeva. Pozivamo vas da budete sa nama i ovog decembra i da zajedničkim snagama pokrenemo pozitivnu energiju i probudimo sve potencijale koje posedujete, a možda ih niste još ni svesni.

Dođite da sami kreirate svoj uspeh i naučite metode proverene u praksi, a kojima možete postići sve životne i poslovne ciljeve lakše i brže nego ikada. Više nema izgovora kada vam nešto ne pođe za rukom. Preuzmite odgovornost za sopstveni život, ne dozvolite da drugi upravljaju vama, već usmerite sebe u bolje sutra.

Iskoristite ovu izuzetnu edukaciju da se podesite na uspeh. Naučićete kako da korak po korak kreirate, planirate, a zatim i programirate ostvarenje svojih ciljeva i motivisaćemo vas da svakim danom radite na sebi i postajete najbolja verzija sebe.

Edukacija je namenjena našim polaznicima koji su već svedoci fascinantnih promena, a namenjena je i onima koji će to tek postati, i žele da zablistaju na poslovnom i privatnom planu.

Blagodeti ove edukacije:

  • Rasplamsajte entuzijazam u sebi!

Naučićete kako da ciljano utičete na svoje emocije i da razvijete više samopouzdanja, optimizma i entuzijazma za svoj uspeh.
  • Iskoristite moć jasnih vizija!

Bićete inspirisani veličanstvenim pričama o uspehu, i dobićete konkretne alate kako biste i ostvarivali svoje vizije, ispunjeni hrabrošću, snagom, energijom i strašću.
  • Kreirajte moćnu mrežu podrške!

Ljudi koji vas okružuju su odlučujući! Znaćete kako da okupite podržavajuće ljude oko sebe koji će vas motivisati na velika postignuća.

Kada prođete kroz ovaj program, uverićete se da samo vi kreirate svoj uspeh i da samo od vas zavisi da li će se neke stvari u vašem životu promeniti. Zamislite već sada kako će vaš život izgledati kada postanete najbolja vezija sebe, jer ćete umeti da manifestujete svoje vizije.

Uzmite svoju sudbinu u svoje ruke i zapamtite, kormilom upravljate samo vi.

Program ove premium edukacije je kreirala i vodi Slavica Squire – prvi NLP Master Trainer i Master Coach u Srbiji, osnivač NLP Instituta i autor prve knjige na našem jeziku o Nauci Ličnog Prosperiteta „NLP u svakom uspehu mirođija“, u kojoj vas korak po korak uči kako da kreirate svoj uspeh.
Edukacija traje dva dana od 9.30h do 18h.
POKLONITE USPEH! Ova edukacija takođe može biti idealan poklon za neku priliku ili za Novu Godinu vama dragoj osobi. Ukoliko sa sobom povedete nekoga, i vi, i vaš partner dobijate 10% popusta.

Broj mesta je ograničen! Rezervišite svoje mesto odmah na 064 645 1400  ili ovde.

Investirajte u sebe

Vaša investicija iznosi 98 evra.


Radujemo vam se!

Power Life Design

  • MestoZOOM
  • Datum5. i 6. 12. 2020.
  • TrenerSlavica Squire
  • DostupnostIma Mesta