O nama

Coaching Akademija je prva na našim prostorima, specijalizovana za edukaciju, sertifikaciju i licenciranje profesionalnih coacheva. Osnovana je od strane Slavice Squire, internacionalnog i svetski priznatog edukatora i Master Coacha. Nastala je kao rezultat dugogodišnjeg usavršavanja Slavice Squire, njene ljubavi i podrške prema svojim klijentima, polaznicima, poslu i životu ispunjenim srećom i zahvalnošću, sa misijom da svoje znanje i energiju bezrezervno prenese na druge ljude. Coaching Akademija osnovana je 2008. godine, sa idejom da coaching kao izvanredno korisna i plemenita profesija postane dostupna i priznata na ovim našim prostorima. Svi treninzi na Coaching Akademiji akreditovani su po najvišim svetskim standardima kod ECA i pružaju mogućnost dobijanja internacionalno priznatih sertifikata.

Zašto se edukovati kod nas?

  • Naša misija je da podržimo ljude koji streme uspehu da naprave pozitivnu razliku u svetu u kome radimo i živimo, da uzdižu svoje ljude i da ih inspirišu da postanu najbolja verzija sebe;
  • mi smo domaće dinamično poslovno okruženje shvatili kao izazov, a priče o uspesima naših polaznika, koje do nas svakodnevno dolaze, najbolji su nam pokazatelj da smo na pravom putu;
  • naše iskustvo, dosadašnji postignuti rezultati i priznanja, pristup, etika, podrška polaznicima, izvanredne skripte, koristan radni materijal, čine set koji nas izdiže iznad nivoa bilo koje druge edukacije sličnog tipa.

Prva smo institucija ovakvog tipa u regionu, koja postavlja standarde u coachingu. Za razliku od uobičajenih edukacija gde vam objašnjavaju, mi vas osposobljavamo. Ne učimo vas „zašto“, već „kako“ i štedimo jedan od vaših osnovnih resursa – vreme, jer u najkraćem mogućem roku dobijate moćne alate za razvoj i progres koje možete da počnete da koristite odmah. Razlike u našem pristupu u odnosu na druge edukacije sličnog tipa, čine da se i vi razlikujete i budete korak ispred konkurencije.

Naše se edukacije razlikuju od drugih sličnog sadržaja i po pristupu upotrebe naučenog: insistiriramo na integraciji i praktičnoj primeni stečenih znanja, tako da korisnost učenja možete da uvidite i imate u kratkom vremenskom roku.

Zašto zakazati individualnu coaching sesiju kod nas?

Osim što edukujemo profesionalne coacheve, mi smo takođe tu da vas podržimo na vašem putu ličnog i profesionalnog razvoja kroz individualne coaching sesije. Naši treneri imaju dugogodišnje iskustvo i edukovani su u raznim oblastima kod najvećih svetskih stručnjaka u oblasti coachinga. Osim izuzetne stručnosti i prakse, ono što naše coacheve izdvaja i čini njihove kompetencije jedinstvenim, jeste ogromna ljubav prema poslu i plemenita misija da budu vaša bezrezervna podrška na putu ka vašoj najboljoj verziji sebe.

Naš tim trenera već godinama čine renomirana svetska imena kao što su: Charles Faulkner, Slavica Squire, Stephen Gilligan, Lucas Derks, Bernd Isert, Dragoljub Matić – Profa, Katarina Džoković, Arline Davis, Keith Fail i drugi, a oni našim edukacijama daju neuporediv kvalitet. Naši programi akreditovani su od Internacionalne Asocijacije za NLP – IANLP i Evropske Coaching Asocijacije – ECA.

Naš najvažniji cilj je da Vas podržavamo u ostvarenju Vaših ličnih i profesionalnih ciljeva. Izuzetno nam je važno Vaše kompletno dugoročno zadovoljstvo i uspeh, ne da budete bolji od drugih, već da se permanentno razvijate i da svaki dan budete bolji nego što ste bili prethodnog dana i time stvarate sve bolju verziju sebe.

Dobro nam došli!