Coaching Starter

Prijavite se!

DA LI JE COACHING VAŠA BUDUĆNOST?

Jeste li spremni da iz topline i udobnosti svog doma krenete na test-vožnju kroz svet coachinga: tri dana interaktivnog, PRAKTIČNOG treninga uživo preko Zooma sa Slavicom Squire, najiskusnijim coachem u regionu, potpredsednikom European Coaching Association (ECA)?

Ako se pitate da li coaching može postati vaša buduća profesija… Ili želite da unapredite vašu sadašnju karijeru… Ili vam je cilj da poboljšate odnose unutar vaše porodice ili kompanije… COACHING STARTER je vaša prilika da to saznate.

Coaching Starter trening nije dizajniran da bi vas uverio da je coaching pravi izbor za vas; osmišljen je tako da naučite šta je coaching, kao i šta nije, da steknete uvide u osnove coaching profesije i da možete da odlučite da li je coaching za vas. Sva tri dana treninga obiluju zanimljivim, praktičnim i fascinantnim sadržajem i praktičnim vežbama. Možete biti sigurni da ćete sa Coaching Startera otići sa novim stečenim veštinama koje ćete moći da iskoristite odmah u vašem okruženju i svakodnevnom životu, sa novim korisnim znanjima i možda sa nekim neverovatnim prilikama za sopstvenu budućnost.

Interaktivan, PRAKTIČAN pristup učenju na Coaching Akademiji, uz podršku najboljih i najiskusnijih trenera i coacheva u regionu, pruža vam šansu da napravite prvi korak u svetu coachinga i da otključate svoju strast da podržite druge. Ovaj Coaching Starter predstavlja jedinstvenu priliku da se jednostavno, iz udobnosti svog doma, upoznate ne samo sa coachingom, već i sa lakoćom rada putem platforme Zoom, i da jednoga dana možete lagodno da radite coaching sa ljudima iz čitavog sveta.

Naučite veštine coachinga da bi:

 • unapredili posao koji već radite;
 • unapredili svoje profesionalne i privatne odnose;
 • postali coach uporedo sa poslom koji obavljate;
 • postali profesionalni coach sa zavidnom karijerom.

ZAŠTO Coaching Starter?

Zašto da provedete tri dana sa nama? Zašto smo osmislili Coaching Starter? Svrha ovog trodnevnog treninga, kao baze svih vaših budućih coaching znanja, jeste da:

 • naučite šta coaching jeste i šta coaching nije;
 • saznate kolika je korisnost coaching veština u vašem svakodnevnom životu;;
 • odlučite da li je coaching za vas (jer, nije za svakoga).

Tako ćete moći da:

 • upoznate visokokvalifikovan i iskusan tim Coaching Akademije, na čelu sa Slavicom Squire, naš pristup i način na koji radimo;
 • podignete nivo vaše svesti o coaching industriji, coachingu kao profesiji, individualnom coachingu i korisnosti coaching sesija;
 • odlučite da li imate želju i potencijal da postanete polaznik naše Professional Coaching Akademije, ili ne.

ŠTA ćete naučiti na Coaching Starteru?

 • Naučićete osnove coachinga;
 • razumećete razliku između coachinga, mentoringa, konsaltinga i terapije;
 • praktično ćete primeniti neke od veština coachinga;
 • proći ćete kroz coaching proces i demonstraciju coaching sesije;
 • dobićete set alata i tehnika kojima ćete moći da obogatite svoj život;
 • naučićete kako veštine coachinga mogu da naprave značajnu i trajnu razliku u vašem odnosu sa drugim ljudima;
 • naučićete kako coaching može da radi za vas.

ZAŠTO na Coaching Akademiji?

Coaching Akademija osnovana je 2008. godine, a od tada do danas postala je najznačajnija edukativna ustanova za coaching u našoj zemlji. Permanentno se razvijamo i prilagođavamo, kako bi obezbedili vama, našim polaznicima da dobijete najinovativnije i najkorisnije alate, tehnike i strategije koje su potrebne za postizanje uspeha.

Naš tim ima dvanaest godina iskustva u podučavanju profesionalnog coachinga, a dvadeset godina iskustva u radu sa hiljadama pojedinaca i stotina timova i organizacija. Internacionalno priznat i akreditovan edukativni program Coaching Akademije je prepoznatljiv i jedinstven, i zauzima prvo mesto na našim prostorima u oblasti coachinga.

NASTAVITE SVOJE COACHING PUTOVANJE

Svesni smo činjenice da će posle Coaching Startera mnogi od vas želeti da nastavi svoju edukaciju na našoj profesionalnoj Coaching Akademiji.

I konačno ovoga proleća je intenzivna Professional Coaching Akademija spremna (uživo preko Zooma) za vas ako želite da:

 • naučite coaching veštine kako biste unapredili vaš sadašnji posao;
 • implementirate coaching kulturu unutar vašeg sopstvenog biznisa;
 • integrišete veštine coachinga u vaše postojeće veštine, zarad razvoja vaše karijere;
 • postanete profesionalni coach;
 • nastavite sa vašim ličnim i profesionalnim razvojem.

ŠTA MOŽETE DA OČEKUJETE AKO SE OPREDELITE ZA KARIJERU PROFESIONALNOG COACHA?

Danas na tržištu rada postoji ogromna potražnja za profesionalnim coachevima, sa tendencijom stalnog porasta. Sudeći po statistikama, 86% kompanija tvrdi da je benefit coacha veći od same investicije, a čak 96% smatra da će ponoviti proces coachinga u okviru svoje kompanije i potvrđuje potrebu za profesionalnim coachem.

Najveći broj naših polaznika, posle završene Professional Coaching Akademije započinje svoj sopstveni coaching biznis ili koristi svoje novostečene coaching veštine da značajno unapredi svoj sadašanji posao.

Možete zarađivati za život, tako što ćete biti podrška drugima na njihovom putu ka uspehu, praveći značajnu i trajnu promenu u njihovim životima! A evo i KAKO:

Broj coaching sesija u jednoj nedeljiCena coaching sesijeMesečni
prihod
Godišnji prihod
2 sesije50 €400 €4.800 €
4 sesije50 €800 €9.600 €
10 sesija50 €2.000 €24.000 €
20 sesije50 €4.000 €48.000 €

VIDIMO SE USKORO…

Najvažnija kvalifikacija za bavljenje coachingom je da volite ljude. Ako pronalazite ličnu i profesionalnu satisfakciju u podršci i pomaganju drugima da postignu svoje ciljeve, onda je coaching za vas. Bez obzira da li želite da coaching postane vaša profesija ili želite da naučite veštine coachinga kako bi oplemenili svoj i život vaših najbližih, ne postoji bolje mesto za učenje, rast i razvoj od Coaching Akademije. Obezbedite svoje mesto i upoznajte se sa majstorijom i korisnošću coachinga.

Od srca vam se radujemo!

Broj mesta je ograničen! Mesto vam je rezervisano tek nakon uplate a prijavu možete popuniti ovde.

Investirajte u sebe

Vaša investicija iznosi 157 evra.