Life Coaching radionica sa Slavicom Squire

Prijavite se!coaching-radionica

Vaš uspeh zavisi od vas, oslobodite najbolju verziju sebe!

Jeste li spremni da se upoznate sa coachingom – licem u lice?

Iskustveno prođite kroz coaching proces i pokrenite željene promene uz podršku Slavice Squire, koja ima najduže iskustvo kao profesionalni coach na našim prostorima.

Da biste se upoznali sa coaching edukacijom i coaching procesom uopšte, kao i sa njegovim dejstvom, pozivamo vas na „Life Coaching radionicu sa Slavicom Squire“, koju smo pripremili za vas. To je odlična prilika da saznate šta je profesionalni coaching i da lično iskusite kako može da vas podrži na putu ostvarenja ciljeva.

ZAŠTO je vama ovo predavanje korisno?

 • Ovo je prilika da iz prve ruke, od Slavice Squire koja je profesionalni coaching donela u našu zemlju, saznate o metodi rada, o profesiji, o licenciranju i o programu Coaching Akademije;
 • Imate priliku da steknite svoj lični utisak i saznate najvažnije informacije od potpredsednika European Coaching Association – ECA, prvog licenciranog edukatora za Coaching u Srbiji, i osnivača prve Coaching Akademije kod nas, Slavice Squire;
 • Ovo je prilika da upoznate našu Coaching Akademiju, da osetite atmosferu i da se sami uverite u našu etičnost i ispravnost. Naš pristup je veoma specifičan, jer se radi o coachingu poslednje generacije.
 • Tu smo da vam objasnimo kvalitete coachinga, šta coaching jeste, kao i šta nije. Mi ćemo vam otvoriti vrata ka ovoj plemenitoj profesiji, a vi sami odlučite da li je i vama došlo vreme da kroz njih i prođete baš sada i na koji način, da li želite prvo da poradite na nekoj svojoj temi sa profesionalnim coachem, ili biste i sami želeli da to postanete.

Šta ćete naučiti?

Naučićete kolika je korisnost coaching veština u vašem svakodnevnom životu. Saznaćete kako vam coaching može pomoći da:

 • unapredite posao koji već radite i postanete uspešniji;
 • unapredite svoje profesionalne i privatne odnose;
 • postanete coach uporedo sa poslom koji obavljate;
 • postanete profesionalni coach sa zavidnom karijerom.

Saznaćete nešto više i o internacionalno akreditovanom programima „Coaching Starter“ i Professional coaching koji vas od samog početka vode kroz proces edukacije tokom koje stičete sva potrebna znanja, veštine i iskustva kako biste mogli da postanete profesionalni life coach ili da sve naučene veštine integrišete u svoj trenutni posao. Na osnovu toga ćete saznati kako se coaching uklapa u vaš lični i profesionalni život i gde ga sve možete primeniti kako biste bili još uspešniji i zadovoljniji.

„Life Coaching radionica sa Slavicom Squire“ odvešće vas korak napred u vašem ličnom i poslovnom razvoju. Tokom ove večeri imaćete priliku da steknete svoje lično mišljenje o coachingu bazirano na iskustvu, uz podršku najiskusnijeg coacha na našim prostorima Slavice Squire, a ne postoji bolje mesto za učenje, rast i razvoj o ovoj metodologiji od Coaching Akademije.

Prijava

  Kako ste saznali za nas?


  Dobro nam došli!