Kad roditelji sabotiraju uspeh svoje dece…

Kad roditelji sabotiraju uspeh svoje dece…

Da li ste čuli za Paula Koelja? On je jedan od najpopularnijih pisaca današnjice, koji iza sebe ima mnogo bestselera. A da li ste znali da je u mladosti tri puta završio u mentalnoj ustanovi? Tamo su ga sva tri puta smestili njegovi rođeni roditelji, nakon što je uporno pokušavao da im objasni da je... Saznaj više »

Svi unutrašnji potencijali na dohvat ruke

Svi unutrašnji potencijali na dohvat ruke

Bilo da ste coach koji želi da pomogne drugima da postanu bolja verzija sebe, odlučnije idu ka svojim ciljevima i unaprede sve oblasti svog života ili ste neko ko za sebe to želi da postigne, „Accessing Personal Genius“ dr Michaella Halla, jednog od najvećih NLP trenera današnjice, jedan je od najkorisnijih treninga koje sebi možete... Saznaj više »

ProDAJ ili se predaj!

ProDAJ ili se predaj!

Statistika zaposlenih u Sjedinjenim Američkim Državama 2000. godine kaže da je jedan od devet zaposlenih upravo u prodaji. Sličan prosek bio je i u Evropi, a najverovatnije je i kod nas slično. U ponovljenim istraživanjima 2015. ništa se nije promenilo – jednostavno, prodaja je podjednako zastupljena kao i pre.... Saznaj više »

Strah ili fobija?

Strah ili fobija?

Ako burno reagujete zato što vam je na vaše oči zmija prešla put, to ne znači da ste fobični, nego da ste opravdano zabrinuti za svoju bezbednost. Nelagodnost u blizini pauka takođe nije fobija – to je strah. Međutim, osoba koja ima fobiju od zmija, ići će tako daleko u izbegavanju pretnje, da neće ni... Saznaj više »