„Online program ličnog prosperiteta olakšava vaš put do snova“

„Online program ličnog prosperiteta olakšava vaš put do snova“

Pre nego što sam saznala za Online program ličnog prosperiteta bila sam zarobljena, u smislu: „Teško mi je da počnem“. Puno želja i ciljeva mi je bilo na umu, puno planova, razrađenih koraka.. Međutim, AKCIJA je bila moj najveći nedostatak.

Stalno sam osećala da sam sve dobro smislila, da sam savršeno isplanirala, ali onda se javljao osećaj nezadovoljstva i razočaranja kada sam shvatila da nemam disciplinu, fokus i navike koje bi me odvele tamo gde sam krenula.

Po preporuci meni bliske osobe kojoj se život promenio iz korena i koja mi je živi primer kako je sve moguće, odlučila sam da upišem Program ličnog prosperiteta Slavice Squire. Znala sam da, ako budem disciplinovana i ako budem vredno radila, moj život će biti potpuno drugačiji i ta promena će uticati na sve moje životne sfere, kao i na ljude iz mog okruženja.

Potvrda da sam donela pravu odluku upisavši ovaj program, bio je već na samom početku u lekciji koja se odnosi na terete koje nosimo sa sobom. Suština je da ne možemo ići napred ako na leđima nosimo terete koji nam ne dozvoljavaju da se krećemo. Taj momenat je bio ključan da shvatim da sam na pravom mestu, jer sam po prvi put u životu lični razvoj sagledala iz tog ugla.

Moj život je sada potpuno drugačiji u odnosu na period pre Online programa ličnog prosperiteta. Ne samo da sam se oslobodila tereta, ograničavajućih uverenja, sabotera, strahova, već sam na prvom mestu dobro UPOZNALA SAMU SEBE, usvojila nove navike, naučila kako pravilno da postavljam ciljeve, a jedan sam čak i ostvarila: polaganje vozačkog ispita!

Od srca preporučujem svima onima koji žele da idu napred, ali ne mogu sami. ❤️
Zato i postoji ovaj program, da im olakša put do ostvarenja vlastitih snova! 🐝

Jana Cvetkov
– poslovni sekretar

Rezervišite svoje mesto na Online programu ličnog prosperiteta putem ovog linka.


Prijavi se danas!