Coaching – vaša prečica do uspeha

Coaching – vaša prečica do uspeha

Sigurno ste već čuli za termin coaching? O tome se sve više priča, možete čuti kako mnogi poznati ljudi idu na coaching sesije, uspešni sportisti imaju svog life coacha, itd. A znate li uopšte šta je coaching?

Polaznici prvog Coaching Startera naše Coaching Akademije, prvog i obaveznog modula Professional Coaching edukacije, upoznali su se sa coachingom iz prve ruke. Kroz dva dana praktičnog, sadržajnog i interaktivnig treninga vodila ih je Slavica Squire, prvi i najiskusniji profesionalni coach u Srbiji, potpredsednik European Coaching Association (ECA).

Iako je ovo prvi Starter trening u okviru naše Coaching Akademije, interesovanje je bilo veliko, a iskustvo kroz koje su prolaznici prošli za njih je bilo korisno, informativno i osvešćujuće. Osim osnovnih znanja o tome šta je coaching, kao i šta nije, polaznici su stekli neke od coaching veština koje mogu da primene odmah i unaprede posao koji rade, kao i svoje privatne i profesionalne odnose. Svi polaznici su sa Coaching Starter treninga otišli sa puno novih korisnih znanja, a neki i sa novim idejama za sopstvenu budućnost, zainteresovani za coaching kao svoju buduću profesiju.
Svi oni mogu da nastave svoju edukaciju na našoj profesionalnoj Coaching Akademiji.
Professional Coaching je tu za vas ako želite da:

  • naučite coaching veštine kako biste unapredili vaš sadašnji posao;
  • implementirate coaching kulturu unutar vašeg sopstvenog biznisa;
  • integrišete veštine coachinga u vaše postojeće veštine, zarad razvoja vaše karijere;
  • postanete profesionalni coach;
  • nastavite sa vašim ličnim i profesionalnim razvojem.

O samoj Professional Coaching edukaciji možete se informisati OVDE.
Prijavite se na milana@nlpinstitut.com ili na telefon 064 64 51 398.
Bez obzira da li želite da coaching postane vaša profesija ili želite da naučite veštine coachinga kako bi oplemenili svoj i život vaših najbližih, ne postoji bolje mesto za učenje, rast i razvoj od Coaching Akademije.
Od srca vam se radujemo!


Prijavi se danas!