Volite li ili osuđujete?

Volite li ili osuđujete?

Kažu da je lična važnost najveća prepreka ljubavi. I ako na trenutak razmislimo o tome možda ćemo prizvati u sećanje momente kad nam je upravo to stalo na put da zaista čujemo i podržimo nekog ko nam je zaista važan u životu. Tada prestaje rast i razvoj nas samih, jer ako osuđujemo ljude ili sebe, mi nemamo vremena da volimo…

Na drugom modulu Professional Coaching edukacije naši polaznici su uz nesebičnu podršku i ljubav našeg trenera i coacha-a Dragoljuba Matića Profe upravo radili na temu oslobađanja od osude, dekontaminacije ega, učeći kako da sa puno ljubavi, uvažavanja, prihvatanja i čistog posmatranja slušaju i budu podrška sebi i drugima na putu ličnog rasta i razvoja.

Na veoma interaktivnom i procesnom treningu stekli su veštine i naučila kako da razviju samoreflektivnost, daju i prime kompententan i podržavajući feedback, da koriste i postave veoma moćna pitanja i pokrenu klijenta, da pozitivno utiču na njega da izgradi stav fokusiran na rešenja i izgrađivanju novih resursa, podrže ga na putu preciznog i efektivnog utvrđivanja cilja.

Zaista smo ponosni na naše polaznike koji sa predanošću i posvećenošću rade na sebi ponosni što su nas izabrali da im budemo podrška na njihovom putu promena.

Kako sa Vama stoje stvari? Volite li ili osuđujete? Živite li svoj život ili tuđi? A možda je vreme da oprostite, prihvatite, uvažite i čisto posmatrate? Ko zna…

Ukoliko vas interesuje kako možete postati osoba koja unosi svetlost u tuđe živote, koja svojim primerom nadahnjuje druge i podržava ih na uspeh. Neko ko na stručan i profesionalan način budi u ljudima ono najbolje i pokreće ih na promenu, onda je Coaching Starter trening 01. i 02.04.2017. pravi izbor za vas.

Radujemo vam se od srca!


Prijavi se danas!