Prijavite se!

Donesite pravu odluku uz podršku coacha svetskog kalibra – Charles Faulkner!

decision-making

Decision Making Trening

Jeste li spremni da vas svaka vaša odluka vodi ka fascinantnim rezultatima u karijeri, uspešnim partnerskim i porodičnim odnosima, dobro iskoršćenim prilikama, stabilnim finansijama? Možda se pitate kako? Odgovor na to pitanje daće vam svetski priznat i najtraženiji coach iz oblasti donošenja odluka Charles Faulkner, eksluzivno samo na našoj Coaching Akademiji u toku tri dana praktičnog, ineteraktivnog workshop Decision Making.

Odlučivanje je jedan od najvažnijih sastojaka za uspeh. I to radimo svakog dana. Donosimo odluke po nekoj automatici počev od onih bezazlenih šta ćemo obući, doručkovati sve dok ne naiđemo na one odluke koje su izazov za nas i za koje nam je potrebna pomoć i podrška.

Svako ko se bavi coachingom susreće se sa ovom temom sa svojim klijentima. Donošenje odluka jedna je od najznačajnijih veština za svakog coach-a jer od odluke koju klijent treba da donese zavise svi dalji koraci na putu ka njegovom cilju.

Workshop „Decision Making“ je kreiran na bazi iskustava najvećih svetskih market wizzard-a i daje nam efikasne strategije za donošenje odluka u različitim situacijama.

Šta je uopšte odluka, a šta nije? Kako možemo sebi da kreiramo najpogodnije uslove za donošenje prave odluke? I uopšte kako mi u stvari donosimo odluke? Na osnovu logike? Intuitivno? Na svesnom ili nesvesnom nivou? Držimo li se nekog već kreiranog obrasca i kako da ga osvestimo? I šta je to što nas tera da stalno donosimo odluke? I kako uopšte da budemo sigurni da li povlačimo najbolji mogući potez?

Za svakog coach-a, rukovodioca, menadžera, roditelja, supružnika, je od izuzetne važnosti i vrednosti da razume taj proces koji direktno utiče na kvalitet života kako poslovnog tako i privatnog.

Naučićete:

  • Efikasne strategije za donošenje odluka;
  • Promena strategija i stvaranje novih opcija;
  • Kako da podržite klijenta u donošenju odluka u izazovnim situacijama;
  • Kako da prepoznate i promenite obrasce klijenta koji mu nisu korisni;
  • Kada je dobro osloniti se na racio, a kada na intuiciju;
  • Šta je sve važno da se uzme u obzir kada se donosi odluka;
  • Kako se donose odluke samostalno i u timu.

Broj mesta je ograničen za ovog izuzetnog trenera. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku kako bi unapredili i razvili svoje kompetence i na svom coaching putu dobili podršku i učenje jednog od svetski priznatog ekperta u ovoj oblasti. Prijavite se na office@coachingakademija.com ili putem telefona na 064/64 51 400. Neka vaša odluka bude jedna od najboljih mogućih investicija do sada!

Charles Faulkner je internacionalni ekspert za modelovanje znanja i performansi izuzetnih pojedinaca, timova i organizacija. Način na koji on radi je, ustvari, praktična primena istraživanja iz oblasti kognitivne neuronauke i lingvistike čijim korišćenjem stvara modele izvrsnosti koji imaju primenu u donošenju odluka, vršenju uticaja i pregovaranju. Posebnu pažnju posvetio je modelovanju izvrsnih finansijskih stručnjaka i uspešnih svetskih market wizard-a u poslovanju i donošenju odluka, od  lidera iz Silikonske doline, Fortune 50 rukovodilaca do ljudi koji poseduju veliko lično bogatsvo… Čitajte dalje…

Decision Making

  • GradBeograd
  • TrenerCharles Faulkner
  • DostupnostIma Mesta