Šta je to što verujete o sebi?

Šta je to što verujete o sebi?

Kada ste poslednji put preispitali svoja uverenja? Šta je to što verujete o sebi? Da imate ili nemate sposobnosti za nešto? Možete ili ne možete da uradite nešto? I uopšte kako ste došli do svih ti uverenja? Pogotovo onih koje vas ograničavaju, zbog kojih ste odavno odustali od vaših snova iznova i iznova pronalažeći izgovore i razna druga opravdanja.

“Mislite li da možete – ili mislite da ne možete – u pravu ste!” – Henry Ford

Upravo ovom temom su se bavili naši polaznici na trećem modulu Professional Coaching edukacije proširujući svoje kompentence, sticajući dodatne veštine i alate u upravljanju progresivnim promenama kod sebe i klijenata. Da bi se ostvarila duboka željena promena, naši polaznici su radili na prepoznavanju i redizajniranju ograničavajućih uverenja, kako da razumeju različite stilove razmišljanja, oslobode potencijal i podstaknu motivaciju klijenta, kako da rade sa emocijama i kompetentno i profesionalno pristupe coaching procesu.

Uz bezuslovnu podršku Slavice Squire – potpresednikom Evropske Coaching Asocijacije i prvim NLP Trainer&Master Coachem u Srbiji i njenog tima kao i Dragoljuba Matića Profe, NLP Trainer&Coach naši polaznici su uz pomoć modernih, kreativnih tehnika stekli veštine rada sa nesvesnim umom klijenta kako bi olakšali i ubrzali njegovu promenu na putu ka željenom cilju.

Ova dva treninga su zaista bila posebna a mi smo kao i uvek zahvalni našim polaznicima na njihovoj posvećenosti i napretku.

Ukoliko i vi želite da započnete pozitivne promene u vašem životu i da krenete putem ostvarenja vaših snova a ne znate kako…

Zakažite vaš individualni coaching termin ili nam se pridružite na sledećoj Professional Coaching Akademiji! Tu smo i za vas!

Rezervišite svoje mesto i ostvarite popust za ranije uplate do 31.01.2017 na mail zorana@coachingakademija.com ili putem telefona 064/64 51 400.


Prijavi se danas!