Poslednji modul 2019. godine

Poslednji modul 2019. godine

Poslednjeg vikenda u 2019. godini održali smo drugi modul Coaching Professional edukacije.

Ovaj modul održala je Katarina Džoković coach i NLP Trener na Slavica Squire Institutu. Drugoga dana treninga tu je bila i Slavica Squire koja je zajedno sa Katarinom ispratila polaznike u nove novogodišnje pobede i uspehe.

Prvi dan treninga polaznici su imali priliku da samostalno prođu jednu kompletnu coaching sesiju uz primenu svega što su do tada naučili. Prošli su izvrstan coaching alat „točak života“ i jasno sagledali sve segmente svog, a potom i klijentovog života. Bavili su se znalačkim pristupom istraživanja klijentove istorije kako bi uvideli šta je to što iz svog coaching asortimana mogu da primene i kod klijenta izazovu najbržu i najdelotvorniju promenu.

Drugog dana treninga su se bavili izuzetno važnom temom kojom mogu da izgrade čvrste i odnose od poverenja sa klijentima ali i svim ostalim ljudima koji ih okružuju, a to je umetnost davanja ali i primanja feedback-a.

U drugom popodnevnom bloku imali su praksu, odnosno primenu feedback-a u određenom kontekstu. Naime radili su izvrsnu vežbu postavljanja ciljeva po NLN modelu. Vežbu su radili u grupama po troje, jedan je bio coach, drugi klijent a treći posmatrač koji je imao ulogu da prati ceo proces coaching sesije i nakon završetka da konstruktivan i unapređujuć feedback, a coach taj feedback znalački primi i iskoristi za svoj dalji progres. I tako su sve tri osobe bile u svim ulogama zbog čega su mogli da lično sagledaju ceo proces, iskuse sve uloge i zaista mnogo nauče i profitiraju od ovog modula, koji je ujedno i poslednji modul za ovu 2019. godinu.

Sva znanja koja su tokom drugog modula dobili, mogu da primene u ulozi coacha, ali i u ulozi roditelja, partnera, prijatelja, rukovodioca… Posle ovog modula imaju i alat da otkriju šta je njima lično ali i njihovim klijentima, kolegama, saradnicima zaista važno i kako oni mogu da im budu podrška da korak po korak kreiraju, a potom i ostvare svoje ciljeve.

Ukoliko i vi želite da donesete novogodišnju odluku koja će zaista napraviti razliku u vašem životu i počnete da živite svoju svrhu da pomažete ljudima, onda je vreme da iskoristite promotivnu cenu za Coaching Starter koja važi samo do 15. januara 2020. godine.

Zato požurite, sačuvajte svoje mesto na treningu koji vas uvodi u novu sferu žovota u kojoj živite svoju misiju i dajte doprinos nečemu mnogo većem od vas samih. Kliknite OVDE i prijavite se.


Prijavi se danas!