Početak nove coaching čarolije

Početak nove coaching čarolije

Sigurni u podršku celokupnog tima NLP Instituta, na čelu sa Slavicom Squire – potpredsednikom Evropske Coaching Asocijacije i prvim NLP Trainer & Master Coachem u Srbiji, nova grupa polaznika Coaching Akademije započela je 15.oktobra 2015. svoje putovanje u novu dimenziju lične promene.

Nasmejani, zadovoljni, željni novih znanja, polaznici su tokom četiri dana treninga kroz ozbiljnu edukaciju, najnovije coaching pristupe, efikasne alate i tehnike, uspeli da otkriju apsolutnu korisnost jedne od najplemenitijih profesija današnjice i tako nauče kako da podrže svoje klijente na putu ka najboljoj verziji sebe!

Koja je razlika između coacha, savetnika, mentora i terapeuta, kako nam coaching pristup može omogućiti brzo i efikasno napredivanje na ličnom i profesionalnom planu, neki su od odgovora koje su dobili polaznici Coaching Akademije.

Kako kreirati svoj pristup, podržati klijenta, problem pretvoriti u izazov, pronaći svoju svrhu i pomoći drugima da istraže i razviju sve svoje potencijale, predstavlja važan deo edukacije na Coaching Akademiji. Kroz interaktivne vežbe, svako od polaznika našao se u ulozi kako coacha, tako i klijenta i na sebi osetio svu učinkovitost ovog pristupa moderne psihologije.

Polaznici su se upoznali sa načinima na koje profesionalni coaching pozitivno utiče i menja naš i živote ljudi u našoj okolini. Zahvaljujući originalnom pristupu Slavice Squire, polaznici su na spontan, interesantan i kreativan način saznali:

  • kako motivisano provesti svaki radni dan;
  • kako dostići svoj pun potencijal;
  • kako jasno kreirati i ostvariti cilj.

Deo atmosfere možete pogledati ovde.

Zahvalni smo svim našim divnim polaznicima na ukazanom poverenju, energiji i želji da se razviju u pravcu nekih od najuspešnijih profesionalnih coacheva današnjice.

Ukoliko želite i vi da dođete do odgovora koji vam mogu promeniti život na bolje, naučite kako da ostvarite svoje ciljeve, oslobodite se strahova, treme ili jednostavno da zablistate i privatno, zakažite coaching sesiju na NLP Institutu! Tim vrhunskih, licenciranih coaching stručnjaka pružiće vam apsolutnu podršku u prijatnoj atmosferi našeg NLP Instituta.

Pridružite nam se na predstojećoj Premium edukaciji: Premium edukacije: “Coaching for Leadership Excellence” koju će od 13. Do 15. novembra 2015. godine, održati jedan od najvećih eksperata u oblasti business coachinga – Charles Faulkner. Broj mesta za ovaj izuzetan trening je ograničen, a vašim prisustvom otvarate neograničene mogućnosti za lični i profesionalni uspeh!

Iskoristite popust za rane uplate i rezervišite blagovremeno svoje mesto i: milana@nlpinstitut.com ili putem telefona: 064 6451 398

Dobrodošli na NLP Institut


Prijavi se danas!