Ovladajte svojom energijom i živite punim plućima!

Ovladajte svojom energijom i živite punim plućima!

Koliko ste puta bili u situaciji da se osećate iscrpljeno i bez energije? Možda ste u danu imali veliki broj obaveza i zadataka koje treba da obaviti, a da ste već nakon par ispunjenih postali umorni i bezvoljni? Verujemo da ste u svom životu imali periode kada niste bili razploženi za bilo kakve dodatne aktivnosti nakon svog posla i da je takvo rapoloženje trajalo danima ili pak duže?

Fantastičan trening Energy Balanced Coaching fenomenalnog NLP Trenera i Coacha, Dragoljuba Matića-Profe, omogućio je polaznicima da dva dana rade na temi energije i kako da energizuju svoje telo i um za sve izazove koje imaju tokom dana i kako uz pomoć odličnog stanja da ostvare svoje željene ciljeve. Praktično su prolazili vežbe i tehnike koje im u svakodnevnom životu daju sposobnost kontrolisanja svoje energije, kanalisanje kako svoje, tako i tuđe energije. Naučili su da svoju snagu ne rasipaju na ljude koji namerno i nenamerno crpe energiju i oduzimaju snagu koja im je potrebna tokom dana, već da uvek budu povezani sa sobom i ispunjeni pozitivnom, lakom i lepom energijom koja ih nosi kroz dan, gde sa lakoćom i radošću na licu i u srcu žive živote punim plućima.

Komentari naših polaznika:

Posle nekoliko meseci napornog rada i lošeg sna, konačno sam odmorila posle vežbi koje smo prolazili na samom treningu.

Prelepo putovanje oko sveta sa najlepšim povratkom sebi!

Radeći vežbe na ovom treningu postala sam još više budnija i bliža sebi, pomirena sa unutrašnjim dubinama.

Spoznala sam jednu drugačiju energiju i konektovala se na njen nepresušni izvor za sve buduće dane.

Mislim iz sopstvenog iskustva da ovakvo čišćenje i ispiranje spostvenog tela, menjanje negativne energije sa pozitivnom povećava moju životnu energiju. Pomerila sam svoje granice.

Najlakši put do najvećih promena.

Ukoliko biste i vi želeli da poboljšate svoje stanje i uvek budete ispunjeni lakom i pozitivnom energijom koja vam daje osećaj sigurnosti i kreativnosti prijavite se na office@coachingakademija.com ili nas pozovite na 064/6451 391.

Mi smo tu vas podržimo i ohrabrimo!

Dobro nam došli!


Prijavi se danas!