Komentari naših polaznika

Goto page: 1 2 3

Moja radost je radost rasta i kad većina kaze: „To si – što si! Nema promene! „Staro drvo se ne savija! Ne možeš starog psa naučiti novim trikovima!“. Kakva zabluda! Kao da su ti rekli: Snovi su za decu (čitaj naivne)!. Kako podržati druge da sanjaju čuda, ako od svojih digneš ruke?
Sanjaj budan i ostvari! Radi, veruj, osećaj ljubav!
To je razvoj, rast. To je – Volim sebe! Volim vas! I tu sam da verujem (kad drugi ne veruju).
A prvi let – trapav, nezgrapan i pun ljubavi i poverenja. Smešan, a nedoljiv. Pun čistih koraka. Krećes u coaching karijeru,trapavo, a autentično. Nesigurno, a puno ljubavi. Ljubopitljivo, a i toplo. To je Professional Coaching Akademija na NLP Institutu!

Ruška Dabić, psiholog i NLP Trainer

„Gde seješ ljubav, izraste radost“. Ova rečenica na najbolji način opisuje moje viđenje profesije coacha i moje iskustvo na Professional Coaching akademiji.
Suština coachinga je veština slušanja srcem i jaka vera da u svakom čoveku postoji snaga za ličnu promenu koja donosi radost.
Coach nije vodič, ni mudrac, ni čarobnjak, ali ima tu divnu sposobnost da te.podrži da pronađeš svoj put i odgovore na važna pitanja. I da sam kreiraš svoje čudo. Da ti postaneš čarobnjak.

Katarina Blagojević, rukovodilac Kontakt centra AIK Banke, NLP Master & Coach

Professional Coaching Akademija i čitav NLP koncept daju ti alate da usrećiš sebe i ljude sa kojima radiš. Pored fenomenalne edukacije, znanja i veština koje sam stekla na Coaching Akademiji, najbolji deo svega toga je prenošenje naučenog na klijente koji su spremni da rade na sebi i naprave najbolju verziju sebe.
Coaching nije „popravka“, već život u sadašnjosti sa jasnom vizijom i misijom za budućnost. Upravo ta misija čini te proaktivnim, tako da sa puno energije, snage i moći možeš da se razvijaš, rasteš, lako prilagođavaš svim životnim situacijama, živiš život punim plućima i osećaš se fenomenalno u svakom segmentu života.
Najveći benefit je videti ljude koji su srećni i počinju da žive svoje snove!

Marina Prebeg, Tim lider u Grawe osiguranju a.d.o. i predavač u Grawe Akademiji / NLP Trainer & Professional Coach
Goto page: 1 2 3