Nove poglavlje ispunjenog življenja

Nove poglavlje ispunjenog življenja

Pozitivna atmosfera, osećaj zajedništva, ličnog zadovoljstva i sreće jer delimo zajedničku misiju da ljudima budemo bezuslovna podrška na njihovom putu da žive ispunjene i srećne živote obeležili su završetak još jedne Coaching Akademije.

Naši divni polaznici su početkom aprila .2016. započeli novu avanturu ka svrsishodnijem i produktivnijem životu, a nakon završetka Coaching Akademije, 05.06.2016. su zakoračili u novo poglavlje njihovog života, obojeno zadovoljstvom, prosperitetom, novim znanjima i veštinama, verom u sebe i svoje mogućnosti.

Uz bezuslovnu podršku Slavice Squire – potpresednikom Evropske Coaching Asocijacije i prvim NLP Trainer&Master Coachem u Srbiji i njenog tima naši polaznici su na poslednjem modulu edukacije tokom četiri dana treninga učili kako da sa lakoćom prepoznaju i redizajniraju uverenja koja nas često ograničavaju, kako da razumeju različite stilove razmišljanja, oslobode potencijal i podstaknu motivaciju klijenta, kako da rade sa emocijama i kompetentno i profesionalno pristupe coaching procesu. Takođe su i učili kako da svoju coaching praksu postave na noge, promovišu svoj rad, privuku svoje klijente i svojim rezultatima vremenom stiču uglednu reputaciju i ostanu verodostojni sebi i ovom plemenitom pozivu.

Bogatiji za još jednu grupu sjajnih, posvećenih polaznika čestitamo im od srca i želimo im uspešnu i dugotrajnu karijeru!

Ukoliko i vi želite da započnete pozitivne promene u vašem životu i da krenete putem ostvarenje vaših snova, a ne znate kako…

Zakažite besplatan termin ili nam se pridružite na sledećoj Professional Coaching Akademiji!
Usudite se! Budite sebi najveća podrška! Zakoračite u novo poglavlje ispunjenog, verodostojnog života!

Rezervišite svoje mesto i ostvarite popust za rane uplate do 01.07. na mail milana@nlpinstitut.com ili putem telefona 064 6451 398.

Od srca vam se radujemo!


Prijavi se danas!