Kada ćete biti dovoljno spremni?

Kada ćete biti dovoljno spremni?

„Ne čekajte da se vaša osećanja promene kako biste krenuli u akciju. Samo krenite i videćete kako će se vaša osećanja promeniti.“ – Barbara Baron

Koliko često ste sprečavali sebe da nešto uradite, čekajući da se nešto drugo promeni, pre nego što nastavite dalje?

Mislite da morate da čekate dok ne budete još spremniji, da imate više znanja, finansijsku sigurnost, samopouzdanje, sigurnost da krenete u akciju. Ali vi nikada ne stignete na to mesto i nikada ne krenete u akciju. Zatim prođe još pet godina i vi i dalje nemate osećaj da ste spremni.

To je stvar u preduzimanju akcija. Nikada ne znate da možete nešto da uradite, dok to i ne uradite. I tada postanete neko ko to radi. Vi tada rastete u nov život.

Da li živite dovoljno glasno?

Šta ako je jedini način da steknete samopouzdanje, taj da radite nešto za šta nemate dovoljno samopouzdanja?

Šta ako je jedini način da steknete znanje, taj da skočite i da saznate šta je to što biste trebali da naučite?

Šta ako je jedini način da budete više pripremljeni, taj da budete spremni koliko
god možete, i da zatim učite usput?

Šta god želeli da uradite, to počinje sa izlaženjem iz vaše zone komfora.

Vi niste jedna mala osoba koja čeka da napravi veliku promenu. Vi ste moćna osoba koja želi da napravi malu promenu. Vi posedujete ogromnu moć da kreirate u ovom svetu, ali baš kao i energetski vrtlog koji stoji iza „utičnice“, snaga je beskorisna sve dok je ne „uključite“.

Uključite se!

Uradite ono što već dugo odlažete. Ne čekajte da se vaša osećanja promene kako biste krenuli u akciju. Samo krenite i videćete kako će se vaša osećanja promeniti.

I zapamtite: ne radite ovo zbog ishoda, iako će ishod, naravno, doći. Ovo radite zato što ste vi kreator vašeg života i zato što ste doneli odluku da je upravo sada pravo vreme da se uključite i napravite promenu.

Dozvolite sebi da prihvatite podršku profesionalnog Coacha, koji će vas uputiti u neistražene delove vas samih i probuditi uspavanu energiju i osloboditi vaše skrivene potencijale. Dozvolite sebi da iskoračite iz zone komfora i istražite nove mogućnosti kvalitetnog i svrsishodnog življenja.

Kada budete spremni, mi smo tu za vas da vas podržimo na putu promene i ohrabrimo da istrajete na svom putu ka cilju!

Rezervišite odmah svoj termin za coaching sesiju sa nekim od naših iskusnih coach-eva putem ovog linka.

Tu smo da vas podržimo!


Prijavi se danas!