ECA sertifikacija apsolvenata naše Coaching Akademije

ECA sertifikacija apsolvenata naše Coaching Akademije

Juče smo imali predivan događaj u našoj kući. Bio je to dan kada smo sertifikovali novu generaciju coach-eva.

Na samom početku dana radili su test koji služi da još jednom provere svoje znanje i pokažu da su pravi kandidati za izuzetno cenjen i svuda u svetu priznat sertifikat. Nakon toga, radili su i coaching sesije a onda je usledilo zajedničko druženje i priprema uz trenere i coach-eve za drugi deo sertifikacionog procesa – izlaganje jedinstvenog coaching koncepta koji su kroz praksu osmislili, praktično isprobali i dokazali efikasnost modela koji primenjuju sa svojim klijentima.

U divnoj i opuštenoj atmosferi mogli su da daju sve od sebe i prezentuju svoj rad, a nakon toga zaslužno dobiju sertifikat koji je potvrda toga da su uradili sve što je potrebno da postanu profesionalni coach-evi.

Uslovi koje ECA (Europe Coaching Asociation) propisuje su vrlo zahtevni, pa zato ovaj poziv i nije za svakoga. Ali ko ipak prepozna značaj svih uslova koje Asocijacija propisuje, taj zna da će učiniti sve što je potrebno da postane podrška drugima, onakva kakva se traži i kakva je zaista priznata svuda u svetu.

Ljudi koji su uslove ispunili su oni u koje će klijenti moći da imaju puno poverenje i od kojih će dobiti, razumevanje, prihvatanje i pravu podršku na putu ostvarenja svojih ciljeva.

Možda ste i vi nekada zamišljali da radite sa drugim ljudima, tako da im svojim znanjem, ljubavlju, empatijom i podrškom pomažete da uspeju u onome što su naumili. Možda ste oduvek maštali da svojom snagom ohrabrujete druge na važne korake u životu. Možda ste o tome sanjali, a možda možete taj san i da živite. Sve što za to treba jeste znanje, veštine i fantastični alati, a sve to imate na Coaching Akademiji, da biste taj san učinili realnim.

Zato, ukoliko želite da podržite druge, ako uživate da svojim voljenima pomažete, svoju decu podržavate, onda je Coaching Akademija nešto o čemu dobro treba da razmislite. Jer, nije coaching samo za one koji time žele profesionalno da se bave, već i za sve one koji žele da budu bolji sebi i drugima, bolji roditelji, partneri, kolege, saradnici, prijatelji, bolji ljudi…

Ne čekajte da izgubite još jednu godinu svog dragocenog života i odlažete svoj lični i profesionalni razvoj za sutra koje nikada neće doći.

Donesite sada odluku da ćete ovladati veštinom koja vam omogućava nove profesionalne mogućnosti, ispunjenje lične svrhe, posao u kojem uživate, skladne i harmonične odnose, srećan i radostan život.

Prijavite se ovde!


Prijavi se danas!