„Dobila sam smernice za ceo život“

„Dobila sam smernice za ceo život“

„Posle deset godina rada na poslu koji me nije ispunjavao, rešila sam da dam otkaz.
Na putu koji sam izabrala, pre svega da poradim na sebi, od niza edukacija našao se i Online program za unapređenje karijere u okviru Slavica Squire Instituta, koji sam upisala i sa zadovoljstvom završila od kog sam očekivala neke odgovore, a dobila smernice za ceo život, što ovu edukaciju i čini posebnom i drugačijom od ostalih edukacija.

Otkrila sam šta me pokreće na poslu, šta jedan posao mora da ispunjava da bih bila motivisana za rad, svoje jake strane, svoje vrednosti, shvatila sam da je sve u dobroj komunikaciji – kako komuniciramo, takav odgovor dobijamo. Naučila sam kako da na pametan način rešim konflikt u svakom segmentu života, kako da uspešno vodim sastanak, kako da donesem ispravnu odluku, kako da se dobro spremim za razgovor za posao – što mi je sad najpotrebnije i još puno toga.

Pored mnoštva saveta, ideja i odgovora, dobila sam i pitanje:“Gde ćete biti za 5 ili 10 godina, ako sada ništa ne učinite, ako sada ne napravite prvi korak?” Ono me je otreznilo i dalo potvrdu da sam donela ispravnu odluku. Ja sam zakoračila i nema nazad.

Marija Segedi Bujak, ekonomist

Prijavite za za Online program za unapređenje karijere putem ovog linka.


Prijavi se danas!