Startujte u paru – iskoristite 50% popusta

Startujte u paru – iskoristite 50% popusta

Ljubav je, kažu, jedina stvar koja se umnožava kada se deli. Februar je mesec ljubavi i jubilarnog desetog rođendana NLP Instituta i mi smo tim povodom pripremili za vas jedinstvenu akciju. Prvi put imamo u programu i NLP Starter i Coaching Starter, a oba treninga održaće Slavica Squire, prvi licencirani NLP Trainer i Coach u Srbiji i potpredsednik European Coaching Association – ECA.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da zajedno sa vama dragom osobom (partnerom, prijateljicom, kolegom, bratom, sestrom…) prisustvujete starter treningu i ostvarite popust od 50% na drugu prijavu, jer u društvu se i bolje i prijatnije uči. Ili možete sami sebi da rezervišete mesto za starter-par (NLP Starter + Coaching Starter), gde ćete drugi dobiti sa 50% popusta i time provesti 4 nezaboravna dana sa Slavicom Squire.

Zašto NLP Starter?

Upoznajte NLP i naučite kako jednostavno možete da primenite veoma moćne NLP procese koji će Vam omogućiti da budete još efikasniji u ostvarivanju ličnih i poslovnih ciljeva. NLP Starter je prvi modul NLP Practitioner akreditovanog programa edukacije i značajna je prilika da NLP doživite svim čulima i procenite iz ličnog iskustva koliko vam može biti korisno poznavanje ove moćne metodologije u svakodnevnom životu.

Zašto COACHING Starter?

Ako želite da naučite šta je coaching, kao i šta nije, da steknete uvide u osnove coaching profesije i da odlučite da li je coaching za vas – Coaching Starter je pravi trening za vas. Oba dana obiluju zanimljivim, praktičnim i fascinantnim sadržajem i možete biti sigurni da ćete sa Coaching Startera otići sa novim stečenim veštinama koje ćete moći da iskoristite odmah u vašem okruženju i svakodnevnom životu, sa novim korisnim znanjima i možda sa nekim neverovatnim prilikama za sopstvenu budućnost. Jer nakon ova dva dana možete da nastavite školovanje za Professional Coaching na našoj Coaching Academiji.

Saznajte koji je put kojim vi želite da krenete: NLP ili Coaching … ili možda oba, jer NLP je alat za COACHING zanat – iskoristite ponudu koju smo kreirali specijalno za vas. Podelite iskustvo ovog jedinstvenog para treninga koji će vam omogućiti da otvorite neka nova vrata, naučite da kreirate svoje životne vizije, da ih programirate i ostvarite. Primenite u svakodnevnom životu i poslu sve veštine i alate koje steknete na ovim trenininzima i time ubrzajte lično napredovanje i stvorite za vas budućnost koja će biti ispunjena ljubavlju i uspehom.

Za sve informacije pišite nam na milana@nlpinstitut.com ili nas pozovite na broj 064 64 51 398. Broj mesta je ograničen, prijavite nam se što pre da vam rezervišemo mesto.


Prijavi se danas!