Workshop „Mind Mastery“ – Charles Faulkner

Workshop „Mind Mastery“ – Charles Faulkner

Charles Faulkner je jedan od prvih NLP trenera, coach-a i konsultanata koji je internacionalno veoma cenjen u oblastima biznisa i finansija. Rado dolazi u Srbiju i već duži niz godina godina ima uspešnu saradnju sa našim Institutom na kojem je redovan gostujući trener. Ovoga puta, ne samo da je gostovao na redovnoj NLP Master edukaciji, već je i ukazao čast NLP Institutu time što je predstavio svoja najnovija otkrića na „Mind Mastery“ workshop-u i to u veoma malom krugu polaznika, što je bila posebna blagodet za polaznike koji su iskoristili ovu jedinstvenu priliku.

Na ovom workshop-u, renomirani predavač je demonstrirao i preneo znanja kako da postanemo Master našeg nesvesnog uma koristeći principe do kojih je on došao nakon puno godina istaživanja i iskustvenog rada.

Tokom tri dana koliko je trajao ovaj workshop, Charles Faulkner je polaznicima objasnio, demonstrirao i preneo znanja kako da koriste “pravila” nesvesnog uma. To je deo uma koji upravlja najvećim delom naše svesti i života. Charles im je pomogao da ga bolje razumeju, prepoznaju nesvesne obrasce, i kako sa njime da efikasnije rade sa sobom i drugima kako na prevazilaženju prepreka i izazova, tako i na ostvaivanju fascinantnih ciljeva.


Prijavi se danas!