Vladanje emocijama – sposobnost vrhunskih coach-eva

Vladanje emocijama – sposobnost vrhunskih coach-eva

Coaching možda nije profesija za svakog, ali coaching veštine su nešto što može biti korisno baš svima.

U to su tokom četvrtog, poslednjeg modula naše Professional Coaching edukacije, imali priliku da se uvere naši dragi polaznici, od kojih će mnogi nastaviti svoje putovanje ka sticanju međunarodno priznatog sertifikata za profesionalno bavljenje coaching-om.

Oni su od Slavice Squire i Dragoljuba Matića Profe imali priliku da nauče kako da uzdrmaju i dovedu u pitanje ograničavajuća uverenja kod drugih ljudi, a zatim rade vežbu koja im je omogućila da naučenu teoriju odmah primene u praksi.

Uz podršku svojih trenera, oni su imali priliku da ovladaju upravljanjem emocijama, moćnom veštinom koja nam omogućava da zavirimo u najdublje kutke svoje duše i osvestimo osećaje koji diktiraju ritam naših života.

Četvrti modul je za polaznike označio kraj Coaching Akademije, ali je poslednjim predavanjem otvorio vrata za njihov novi početak u ulozi profesionalnih coach-eva.

Tokom četiri modula na ovoj edukaciji, otkrili su mnoge tajne coach-inga. Na samom početku, učili su osnovne principe ove plemenite profesije, načine na koje mogu da uspostave kontakt i izgrade poverenje sa svojim budućim klijentima.

Budući profesionalni coach-evi, naučili su kako da pruže podršku klijentima da precizno postavljaju svoje ciljeve, promene i planiraju karijeru, donose dobre odluke, rešavaju emocionalne blokade, menjaju ograničavajuća uverenja i prevazilaze teške i problematične situacije, kako bi puni energije išli putem promene na koji su krenuli.

Ukoliko biste želeli da im se pridružite u njihovoj životnoj misiji, a niste sigurni da li vam zanimanje profesionalnog coach-a odgovara, pravo je vreme da to otkrijete! U toku je prijavljivanje za Coaching Starter, dvodnevni interaktivni i nadasve praktični trening sa Slavicom Squire, najiskusnijim coach-em u regionu, koji je neka vrsta test-vožnje kroz svet ovog divnog poziva. Više o njemu možete pročitati ovde.


Prijavi se danas!