Viteštvo 21.veka – Coaching

Viteštvo 21.veka – Coaching

Bez obzira koliko profesionalno obavljali svoje zadatke, koliko se odgovorno ponašali prema sebi i okolini, sa kakvim uverenjima pristupali životu i uz kakvu perceptivnost sagledavali ono što nam se trenutno dešava, postoji momenat u kojem se, kao svako ljudsko biće, osetimo nemoćnim da učinimo išta što bi neku od naših nedoumica, problema ili težnji, rešilo u roku i u korist nas samih ili naše okoline.

Upravo u ovakvim situacijama, podrška je jedan od najznačajnijih elemenata koji nam je neophodan da bismo lakše doprli do suštine i dočekali se čvrsto, na pobedničko tlo, oplemenjeni, sigurniji u sebe i svoje potencijale, spremni na svaki sledeći izazov. U modernom dobu u kojem nas životni tempo, nedostatak empatije ili neznanje praćeno dobrom voljom najčešće lišava potrebne podrške, primat preuzima zanimanje profesionalnog Coach-a, jedne od najplemenitijih vokacija današnjice.

NLP Institut, sa svojim timom koji čine: Slavica Squire – potpredsednica European Coaching Association – ECA, licencirani Master Business Coach, NLP Master Trainer i osnivač NLP Instituta i Dragoljub Matić – Profa i Katarina Dzoković – iskusni NLP Traineri i Coachevi, startuje 14. maja sa novom Coaching Akademijom dizajniranom kao trening koji vas uvodi u praktičnu i primenjivu nauku, osmišljenu tako da njeni polaznici kroz niz korisnih tehnika nauče kako da budu bezrezervna podrška na putu razvoja svojih budućih klijenata.

Biti profesionalni coach znači podržati klijenta na putu osvešćenja nesvesnih procesa, dati mu pogon da sam dođe do odgovora koji nisu posledica nametanja nečijih ličnih rešenja već deo inspirativnog putovanja na kojem i coach i klijent zajednički rade na buđenju svih potrebnih resursa za rešavanje poteškoća.

Kao polaznici Coaching Akademije, kroz ličnu primenu, nove sadržaje i alate postaćete efektivniji u vršenju pozitivnog uticaja na druge. Posebnim sistemom veština kao i potpunom spoznajom vašeg punog potencijala, bićete osposobljeni da probudite najbolje u drugima, budete inicijator uspeha u svim životnim oblastima vaših klijenata i okoline i započnete novu dimenziju sopstvenog razvoja.

Coaching Akademija predstavlja osnov na kojem počiva vaša šansa da kroz podršku drugima na njihovom putu prosperiteta, ostvarenja uspeha zarad precizno postavljenih ciljeva kao i intimnoj, unutrašnjoj promeni, postanete deo tima onih koji čine svet lepšim, zabavnijim i produktivnijim mestom za život.

Ukoliko želite da uz našu podršku i vaše potencijale postanete deo tima profesionalnih coacheva, kontaktirajte nas i pridružite nam se 14.maja na prvom modulu Coaching Akademije. Ako ste već prošli kroz našu ili neku drugu coaching edukaciju, dobro ste nam došli, da obnovite i naučite još mnogo toga novog i sve stavite u pogon. Raspitajte se kod nas o posebnim uslovima za „revisitors“.

Budite podrška. Budite promena. Budite deo NLP Instituta!


Prijavi se danas!