Vaš najbolji tim

Vaš najbolji tim

Retko razmišljamo o tome kako su naši porodični, poslovni i društveni sistemi povezani i koliko nam ponekad svi ti procesi koji se dešavaju donose stres. Da bi naučili kako da izbalansiramo sve sisteme kako bi svaki uticao povoljno na naš život, da ako smo lider naš tim bude efikasan, energičan i motivisan na rad, važno je ulagati u znanje o tome kako funkcionišemo kao i kako mogu naši životi u celosti biti bolji i ispunjeniji, i kada smo lider kako da ohrabrimo i podržimo svoj tim da da svoj maksimum.

Na fantastičnom treningu Leadership Coaching koji je održala NLP Trener & Coach Katarina Džoković očekivanja od polaznika su bila nadmašena. Trening je polaznicima pružio razumevanje svih sistema u celini i otkrio im na koji način oni čine naš život kompleksnim. Naučili su kako mogu upravljati tim sistemima, kako bi oni delovali efikasnije, kao i kako mudro da prepoznaju šta, kada i gde mogu da intervenišu sa najboljim rezultatom. Dinamičan rad u grupama sa momentalnim sticanjem praktičnih iskustava, polaznicima naše Coaching Akademije Slavice Squire je bio dodatni vetar u leđa da prmene stečeno znanje odmah. Svako od njih poznavajući kompleksnost sistema već na treningu sagledao je svoj tim drugačije i temeljnije i uz pomoć izuzetnih tehnika mogao je odmah da reši sve nepravilnosti, probleme i formira ciljeve u inspirativnom procesu vezivanja svakog pojedinca za taj cilj.

Ovaj trening je mnogim polaznicima promenio percepciju posmatranja međuljudskih odnosa generalno. Poslovni tim ili bilo koja druga grupa ljudi koja radi na zajedničkom cilju ili u istoj kompaniji, trebalo bi da gradi i razvija svoje odnose. Prisutne je oduševio sistemski pristup u radu sa timovima i iznenadilo ih o koliko je zapravo stvari važno voditi računa da bi taj tim postao sinergija. Razumevanje parametara sistema dalo im je mogućnost da sagledaju koji parameter pripada a koji ne a utiče nepovoljno na tim. Ovladali su balansom razmene odnosno tome kako da jasno postave granice između primanja i davanja. Kako su ovladali svim ovim i mnogim drugim korisnim alatima u mogućnosti su da jasno sagledaju i razumeju potrebe tima i da ih podrže da ispolje svoju najbolju verziju i saslušaju ih na pravi način.

Dva dana treninga pružio je polaznicima puno praktičnih vežbi i alata kao i ideje kako da budu fokusirani na celinu, spoznaju način funkcionasanja i dinamiku sistema, da očekuju neočekivano, da budu sposobni da postave granice kao i jasne ciljeve za dugoročnu perspektivu.

Ukoliko želite da na jednom mestu dobijte sva praktična znanja i izuzetne veštine za najtemeljnije osnaživanje time, onda je pravo vreme da nas pozovete na 064/6451400 ili nam pišete na office@coachingakademija.com i rezervišete svoje mesto ili svoj individualni termin sa coachem.

Tu smo da podržimo vas i sve ono što je vama važno!

Od srca vam se radujemo!


Prijavi se danas!