Unapredite sebe i postanite podrška drugima

Unapredite sebe i postanite podrška drugima

Dok čitate ove redove na trenutak zastanite i potražite u sebi odgovor na jedno naizgled veoma lako pitanje: Šta želite? Šta zaista hoćete da postignete u svom životu?

I dok razmišljate o tome želimo da sa vama podelimo našu neizmernu radost početka četvrte po redu Professional Coaching edukacije.

Slavica Squire, potpredsednik Evropske Coaching Asocijacije i prvi NLP Trainer & Master Coach u Srbiji sa svojim timom poželela je dobrodošlicu našim polaznicima čestitajući im na odvažnosti da uplove u vode coachinga neobećavajući im mirno more ali davajući im bezrezervnu podršku, podsticaj i veru da će na tom putovanju izgraditi sebe kreirajući i generišući čuda u svom životu i životima drugih.

Ako čovjek ne zna prema kojoj luci plovi, nijedan vjetar mu neće biti povoljan.Seneca

Na prvom modulu Professional Coaching edukacije naši polaznici su učili veštine i alate kako da kreiraju profesionalni coaching odnos, kakav je stav profesionalnog coacha, radili su na usvajanju osnovnih kompetencija coacha koje im omogućuju da razviju bezuslovno pozitivan stav, kako da izgrade poverenje i kvalitetan kontakt, aktivno slušaju i podržavaju, kreiraju i održe visoko profesionalnu atmosferu, prevaziđu svoje granice, razvijaju fleksibilnost.
Biti podrška porodici, deci, prijateljima ili partnerima, biti produktivan saradnik ili poslodavac katkad zna da bude veoma odgovorna uloga. Naši polaznici su dobili jasne, lako primenjive tehnike kako da ostvare svoje ciljeve, slušaju srcem, budu bezrezervna podrška, uvaže realnost drugih i dođu do odgovora na pitanje: Kako dalje?

Sad bismo se vratili na početak ovog teksta. Možda neki od vas imaju odgovor na pitanje Šta želite? Šta zaista hoćete da postignete u svom životu? Možda još uvek niste sigurni i imate neku maglovitu predstavu o tome? Svakako je došlo vreme da i vi saznate odgovore na pitanje Kako dalje?

Pozivamo vas da dođete i potražite odgovor na dvodnevnom treningu sa Slavicom Squire – Power Life Design!
Pridružite nam se 10. i 11.12. da u fantastičnoj atmosferi pokrenete pozitivnu energiju i probudite sve potencijale koje posedujete, a možda ih još niste ni svesni!

Prijavite se putem maila office@coachingakademija.com ili putem telefona 064/6451 400 i rezervišite svoje mesto na nesvakidašnjem treningu posle koga više ništa nije isto.

Usudite se! Dozvolite sebi život ispunjen radošću i ostvarenim snovima!

Dobro nam došli!


Prijavi se danas!