Tom Best – Energy Balanced Coaching

Tom Best – Energy Balanced Coaching

Od 05. – 09.09. održan je u Moroviću prvi modul naše Coaching Akademije. Ovo je početak edukacije za Business & Management Coach sa sertifikatom našeg NLP Instituta i European Coaching Association – ECA. To je prva mogućnost edukacije i sertifikacije za profesiju coacha u našoj zemlji. Ovaj modul je bio pod nazivom Energy Balanced Coaching i održao ga je širom sveta veoma cenjeni NLP trener iz USA i expert na polju coachinga Tom Best, koji svojom saradnjom sa našim NLP Institutom postavlja kvalitet naših treninga na najviši svetski nivo. Veoma smo zahvalni zbog podrške koju nam pružaju kolege iz celog sveta.

Polaznici su u divnom prirodnom ambijentu imali priliku da uživaju u ovom po mnogo čemu izuzetnom treningu i njegovim efektima. Naučili su metode kojima mogu svakodnevno da “pune svoje baterije” i oslobode se stresa i kako da drugima pomognu u tome, naročito mendžerima kojima je potrebno puno energije za turbulentnu svakodnevnicu.

Imali smo veliku radost ovoga puta da među nama budu i polaznici iz drugih zemalja, dvoje iz Mađarske, dvoje iz Nemačke i jednu iz Makedonije. To je naš prvi internacionalni trening i sigurni smo da će tako da bude i u budućnosti, s obzirom na avangardnost edukacije i tema, a posebno zbog izvanrednih trenera iz celog sveta, naša Coaching Akademija i edukacija za Business & Management Coacha, ubraja se po izjavi predsednika ECA među njabolje i najkvalitetnije u Evropi.

Naši coachevi su prvi na ovim prostorima koji će imati kvalitetnu edukaciju i relevantan sertifikat od ECA za ovu profesiju. Uskoro ćemo objaviti njihova imena i kontakte tako da ćete moći, ako želite da iskoristite njihovu visoku kompetenciju za lični coaching ili za coaching svog tima. Ukoliko ne želite da čekate do tada obratite nam se odmah mailom.

Sledeći modul ove edukacije će biti održan u oktobru, a u goste nam dolazi Lucas Derks iz Holandije koji će nam predstaviti svoju metodu The Social Panorama Model. Veoma se radujemo što jedan tako poznat i izuzetan trener svojim radom podržava naš rad i doprinosi kvalitetu naših edukacija. Za sve naše polaznike će ovaj seminar biti otvoren, bez obzira da li su u programu Coaching Akademije ili ne, jer ovo je odlična prilika za sve naše Practitionere i Mastere da se upoznaju sa još jednom kompatibilnom i korisnom metodom, naročito za rad sa grupama, porodicama i timovima.


Prijavi se danas!