Šta god verovali… u pravu ste!

Šta god verovali… u pravu ste!

Ovog vikenda u našoj beogradskoj učionici bili su polaznici Professional Coaching edukacije.

Na tom modulu prvog dana ih je dočekala Slavica Squire, a potom drugog dana i Katarina Džoković naš iskusan NLP Trener i Coach.

Polaznicima je ovo bio treći po redu modul i vrlo značajan, jer su naučili kako da na vrlo efikasan, strateški i podržavajući način pomognu prvo sebi, a potom i klijentima da ostvare željenu promenu.

Naučili su kako da olakšaju klijentu da identifikuje i eliminiše smetnje koje ga usporavaju u akciji, a potom da razvije fleksibilnost, smanji blokade koje ga sprečavaju da ostvari cilj.

Takođe, na ovom modulu su se bavili i uverenjima koja su vrlo moćna stvar, koja mogu da nam pomognu da uspemo da ostvarimo najluđe snove ili da nas dovedu do stanja da nikada ni ne pokušamo da od svog života napravimo ono što želimo. Ona nam daju značenje, motivaciju, usmerenje u životu i snažno utiču na naše ponašanje.

S obzirom na to da su uverenja toliko snažna i da oblikuju naš život, polaznici su dobili veliku odgovornost da vrlo pažljivo pristupe istraživanju uverenja kod njihovih klijenata, koristeći vešta coaching pitanja.

Uz sve ovo, bavili su se i feedback-om vrlo suptilnom, jasnom, preciznom i dobronamernom tehnikom koja omogućava da onog kome feedback damo unapredimo. Takođe, kako pravi feedback ne ume svako da da, coachevi su naučili i kako da se od istog odbrane i ne dozvole da ih kritika koja im je upućena pogodi, već da iz toga izvuče ono što je dobro za njihov dalji progres.

Modul je protekao, kao i uvek, u divnoj atmosferi, međusobnoj podršci i učenju novih, odmah primenljivih i fantastičnih alate uz pomoć kojih će znatno da unaprede kvalitet svojih odnosa, a uz to pomognu i drugima da i oni to isto postignu.

Ukoliko i vi razmišljate da se upoznate sa coaching-om, ali ipak još nemate sve potpune informacije i ne znate kako to zaista u stvarnosti igleda, kao ni koje su mogućnosti za vas dostupne ako poznajete i primenjujete ove veštine, onda je Online coaching program sa Slavicom Squire vaša prava prva stanica. Program je osmišljen tako da vas kroz dva meseca provede kroz coaching, upozna vas sa ovom sve brže rastućom industrijom na svetu, odgovori na sva vaša pitanja i da vam korisne alate koje odmah možete iskoristiti za svoj lični napredak i uspeh.

Prijavite se odmah ovde.


Prijavi se danas!