Sertifikovana nova grupa coach-eva

Sertifikovana nova grupa coach-eva

Coaching Akademija Slavice Squire je mesto koje okuplja izuzetne ljude koji žele da unaprede svoje veštine komunikacije, kako bi drugima u svom životu bili bolja podrška, motivatori i „vetar u leđa“.

Zato intenzivnu i modularnu Coaching Professional edukaciju ne upisuju uvek samo oni koji su spremni da se posvete coaching-u kao profesiji, pre svega zato što ne morate biti coach, da biste imali koristi od poznavanja tih veština, a zatim i zbog toga što ta profesija zaista nije za svakog.

Ali za sedmoro fantastičnih ljudi koji su ispunili sve uslove da steknu sertifikat sa pečatom Coaching Akademije i Evropske coaching asocijacije, coaching je nešto čime žele da se bave u životu.

Oni su se okupili u našim lepim prostorijama u sredu 28. maja, kako bi prezentovali svoje završne radove i preuzeli sertifikate, koji im omogućavaju da nastave profesionalno da se usavršavaju i s pokrićem krenu u svoje nove radne pobede.

Ako biste i vi želeli da krenete njihovim stopama, prvi korak je Coaching Starter, probna vožnja kroz svet coaching-a koja se sledeći put održava 26. i 27. oktobra. Prijavite se odmah i ostvarite popust za rane uplate!


Prijavi se danas!