Sertifikovana još jedna grupa profesionalnih coach-eva

Sertifikovana još jedna grupa profesionalnih coach-eva

S ponosom vam predstavljamo još jednu generaciju naših polaznika koji su predanim radom stekli sve uslove za dobijanje sertifikata ECA i Coaching Akademije. 30. maja svet je postao bogatiji za 13 coach-eva koji su pohađali Coaching Akademiju Slavice Squire, odslušali 150 sati edukacije, održali 50 sati dokumentovanih coaching sesija sa svojim klijentima, najmanje 50 sati proučavali literaturu iz oblasti coaching-a i NLP-a i prošli kroz više od 18 sati supervizije.

Na Coaching Akademiji su uz Slavicinu podršku, kao i podršku trenera Katarine Džoković i Dragoljuba Matića Profe naučili mnoge alate i tehnike kojima mogu da podstaknu svoje klijente na kreativno razmišljanje, motivišu ih i pomognu da reše probleme koji ih muče.

Učili su kako da aktivno slušaju, prevaziđu sopstvene granice i razviju fleksibilnost, steknu suptilnu sposobnost pozitivnog uticaja, postavljaju prava pitanja koja mogu da pokrenu druge da sami dođu do rešenja i daju kompetentan i podržavajući feedback.

Pored svega toga, dobili su konkretan recept da, ako to žele, coaching pretvore u svoju profesiju, naučili kako da sastavljaju ugovore, pišu izveštaje, vode klijenta kroz proces i uspostave svoju coaching praksu na noge.

Iako se jedan deo sertifikovanih coach-eva opredeljuje da vodi svoju praksu, drugi deo uspešno primenjuje znanja stečena na Coaching Akademiji kako bi bili bolji menadžeri, koordinatori ljudskih resursa u kompanijama ili kako bi bolje motivisali svoje saradnike na poslu. Znanje, tehnike i alati koji se dobijaju na Coaching Akademiji izvanredno su korisni i za uspostavljanje harmoničnih odnosa unutar porodice, a od neprocenjivog značaja su za roditelje koji žele da budu bolja podrška svojoj deci.

Ukoliko biste i vi želeli da ovladate ovim izvanredno korisnim veštinama, pozovite nas na 064 64 51 391 ili nam pišite na office@coachingakademija.com i informišite se o tome kako i vi možete steći sertifikat za najplemenitiju profesiju današnjice.


Prijavi se danas!