Coaching Akademija – Sertifikacija

Coaching Akademija – Sertifikacija

05.09.2010. završena je ovogodišnja Coaching Akademija koja je započeta još u martu. Coachevi su imali priliku da svoje do sada stečeno znanje iz NLP-a pretoče u profesionalno znanje i iskustvo. Za učešće u našoj Coaching Akademiji uslov je najmanje NLP Master sertifikat, a često polaznici imaju već i NLP Trainer sertifikat.

Polaznici koji su ispunili sve uslove dobili su sertifikat NLP Business Coach od NLP Institutta i licencu od Evropske Coaching Asocijacije – ECA.

Naša Coaching Akademija je veoma ozbiljno usavršavanje za inovativnu profesiju NLP Business Coach po programu koji je priznat od ECA. Polaznici prodju najmanje 500 sati izvanredne edukacije, plus praktična iskustva i rad na slučajevima, kao i rad na sebi. Posle toga sposobni su da kreiraju svoj Coaching Koncept koji je uslov za višu licencu od ECA.

Goran Baković je pohadjao Coachig Akademiju nakon što je već stekao zvanje NLP Trenera i napravio je svoj lični Caching Koncept pod nazivom VIVO, koji je na sertifikaciji imao priliku da predstavi svojim budućim kolegama. Veoma interesantan koncept koji daje izuzetne rezultate u praktičnom radu sa klijentima.

Živka Radović je takođe već NLP Trener i ispunila je, kao i Goran, uslove za dobijanje najviše licence na nivou Experta od ECA.

Svoja rad u coaching praksi prikazale su na sertifikaciji i Mira Juruković, Jelena Popadić i naša Milica Nikolić, koje su sve sertificirani NLP Masteri, a sada su uz to zaslužile i NLP Business Coach sertifikat i advance licencu od ECA.

Svim sertificiranim i licenciranim Coach-evima čestitiamo od srca i želimo im uspešnu karijeru!


Prijavi se danas!