Recite „Zbogom!“ – tremi

Recite „Zbogom!“ – tremi

Ako ste se ikada našli u situaciji da održite sastanak, predavanje, prezentaciju ili javno nastupite, složićete se da izneti svoje ideje i talenat pred određen broj ljudi, može predstavljati pravi izazov.

Poznati osećaj „leptirića“ u stomaku javlja se i kada osećamo uzbuđenje proizašlo iz želje da ostavimo dobar utisak pred ljudima. Svima poznata trema često ne zaobilazi ni najiskusnije prezentatore ili javne ličnosti a njen, nekada parališući, učinak nas može sprečiti da pokažemo svoju kompetenciju i talenat u pravom svetlu.

Neuro-Lingvističko Programiranje (NLP) je metodologija koja polazi od premise da je misao reprezentacija naših iskustava i da se uz niz tehnika i alata, naše ponašanje može modelirati. Kao veoma kompleksno biće, čovek je u stanju da svojim mislima izazove različite telesne reakcije, pa tako i da utiče na količinu i efekat treme koja se može pojaviti u nekom trenutku.

Već dugi niz godina, NLP metodologija pokazuje izuzetne rezultate u rešavanju treme i upravo zato su motivacija i vizualizacija onoga što vas očekuje kao i pronalaženje vaših najboljih resursa, neke od najvažnijih stavki dobre prezentacije!

Šansa da prezentovanje dovedete do vrhunca izvrsnosti i bilo koji javni nastup, sastanak ili seminar učinite efikasnim i zanimljivim, pruža vam se na jedinstvenom trodnevnom treningu Charles Faulknera: „Influential Presentations“!

26, 27 i 28. juna 2015. jedan od najpoznatijih NLP Trainera i motivatora, Charles Faulkner, predstaviće vam niz koraka i tehnika uz koje ćete postati jedinstven prezentator, zadiviti nadređene, pozitivno uticati na kolege, biti opušteni i zavladati „scenom“ spremni na uspeh!

Prijavite se na:

e-mail: milana@nlpinstitut.com

ili na tel: 064 6451 398

Dobrodošli!


Prijavi se danas!