Profesionalni coaching – jer problemi više nisu u modi!

Profesionalni coaching – jer problemi više nisu u modi!

Početak leta, 21. jun 2015. obeležio je i drugi modul Professional Coaching Akademije!

Puni entuzijazma, zainteresovani kako da postanu bezrezervna podrška drugima, polaznici Professional Coaching Akademije naučili su kako da uz najefikasnije alate, najnovije coaching pristupe i kroz ozbiljnu edukaciju, izdignu svoje veštine na zavidan, profesionalni nivo i ispune glavnu misiju jedne od najplemenitijih profesija današnjice – podrže svoje klijente na putu ka najboljoj verziji sebe!

Zadovoljni polaznici krunisali su svoj put usavršavanja, akreditovanim sertifikatom European Coaching Association-a (ECA) i NLP Instituta u Beogradu i time ušli u mali broj profesionalnih coach-eva čija edukacija garantuje profesionalnost, kvalitet i poverenje.

Zahvaljujući Slavici Squire, podpretsedniku Evropske Coaching Asocijacije i licenciranom Master Coach-u i njenom timu Trainera i coach-eva, Professional Coaching Akademija omogućila je polaznicima veliki dijapazon veština i znanja kako bi postali izvrsni inicijatori uspeha svojih klijenata i započeli novu dimenziju lične promene!

Pogledajte deo fantastične atmosfere ovde

Zahvaljujemo se svima na prekrasnoj energiji i ponosni smo na impozantan broj ljudi, sa kojima delimo misiju da svet činimo lepšim, zabavnijim i produktivnijim mestom za život!

Svim našim profesionalnim coach-evima čestitamo od srca i želimo im uspešnu karijeru!

Ukoliko je vama potreban profesionalni coach ili želite da započnete sa pozitivnim promenama, a ne znate kako…

Zakažite vaš termin ili se prijavite za narednu Professional Coaching Akademiju! Budite jedinstveni, kreativni i originalni! Postanite podrška drugima da ostvare svoje čudo!

Prijavite se na:

milana@nlpinstitut.com

ili na tel: 064 6451 398


Prijavi se danas!