Probudite svoje potencijale – Power Life Design premium edukacija

Probudite svoje potencijale – Power Life Design premium edukacija

U okviru Festivala zdravlja, sinoć, 25. septembra, u organizaciji Sensa magazina, Slavica Squire, prvi NLP Master & Trainer Coach u Srbiji, osnivač NLP Instituta i bestseler autor, predstavila je svoj jedinstveni coaching program – Power Life Design, premium edukaciju na temu postavljanja i kreiranja ciljeva. Puna sala Doma Omladine odraz je velikog interesovanje publike za ovakvu vrstu edukacije, a posetioci su mogli da se upoznaju sa našim najpriznatijim NLP ekspertom, Slavicom Squire, kao i sa njenim programom za generisanje uspeha kroz sreću.

Posetioci panela interesovali su se i dobili odgovore na pitanja koji su to načini na koji im program Power Life Design može pomoći da kreiraju sami svoju sreću i uspeh i koje su to metode koje mogu da nauče i primene u svakodnevnom životu, a kojima lako i brzo mogu postići svoje životne i poslovne ciljeve.

Slavica Squire je na sebi svojstven autentičan, zabavan i vrcav način, potakla posetioce na razmišljanja o entuzijazmu koji svako od nas nosi u sebi i samo je potrebno da ga rasplamsa, o moći sopstvenih vizija i o tome kako možemo da kreiramo moćnu mrežu podrške od ljudi koji nas okružuju.

Slavica Squire će na NLP Institutu u Beogradu, održati Power Life Design trening 12. i 13. decembra. Pozivamo i vas da budete deo tog jedinstvenog iskustva i da zajedničkim snagama pokrenemo pozitivnu energiju i probudimo sve potencijale koje posedujete, a koji vam mogu biti resurs da manifestujete sve svoje vizije i da živite život kakav zaslužujete.


Prijavi se danas!