Praktično coaching iskustvo

Praktično coaching iskustvo

Proteklog vikenda u punoj učionici Coaching Akademije održan je drugi Coaching Starter ove godine za grupu dragih polaznika, koji su rešili da se upoznaju sa osnovama najplemenitije profesije današnjice. Coaching veštine korisne su ne samo onima koji žele da se profesionalno bave coaching-om, već i svima koji za sebe žele bolji život i fantastične odnose sa drugim ljudima, sa svojom decom, partnerima, porodicom, prijateljima, saradnicima, šefovima.

Coaching Starter je edukacija koja omogućava da saznate osnove ove coaching-a kao profesije, isprobate najkorisnije alate i tehnike i donesete odluku da li je ta veština ono što im treba da unaprede svoj lični i poslovni život ili pak nije. Oni koji uvide sve velike benefite coaching-a kao veštine i profesije, mogu da nastave svoju edukaciju na Coaching Professional-u, sertifikovanom programu Coaching Akademije, za čiji je upis potrebno prethodno pohađanje Coaching Starter-a.

Naši polaznici su prvog dana otkrili šta je zapravo coaching i šta nije. Jer, o coachingu se jako puno priča, ali retko ko zaista zna šta je coaching zapravo kao i koliko je sličan ili posve drugačiji u odnosu na psihologiju, psihoterapiju, consalting, mentoring itd… sa čijim terminima često poveziju ovu sve brže rastuću profesiju. Upoznali su se sa time šta je interni i externi coach i koji su sve benefiti poznavanja ove veštine, kao i koji su to principi kojih se svaki profesionalni coach drži, koje su tipične greške koje prave ali i koje osobine ih izdvajaju i čine fantastičnom podrškom drugim ljudima. Takođe, saznali su i kako izgleda odnos coach i klijent i zašto 1+1 daju mnogo više od 2. Uz to isprobali su se u postavljanju vrlo preciznih coach pitanja koja su im otvorila razne nove mogućnosti.

Već drugog dana trening je bio posve praktičan. Sve ono o čemu su dan pre slušali i učili, i sa čim su se upoznali, sada su imali priliku lično da isprobaju i to kroz obe uloge, kao klijent i kao coach. A od iskustvenog doživljaja, kako je biti klijent u procesu coachinga, i sam coach je gotovo svima bilo neprocenljivo iskustvo, koje im je jasno dalo do znanja, da li bi pre izabrali profesionalnog coacha uz čiju podršku će da napreduju ili će se upustiti u vode izgradnje nove profesije kao coacha i ispunjavanja lične misije.

Za samo dva dana, dobili su mnogo alata koje su odmah mogli da implementiraju u svoj život i nakon samo dva dana vide prve dobre rezultate.

Ukoliko i vi želite da svoj život unapredite, da naučite korisne alate da podržite sebe a i druge ljude, ali niste u vremenskoj i finansijskoj prilici, Slavica je za vas pripremila
Online program Ličnog prosperiteta, koji je baziran na znanjima iz Coaching prakse i NLP metodologije koji vam omogućavaju da se iz udobnosti svog doma bavite svojim ličnim razvojem. Program je i više nego pristupačan, a trajanje je 6 meseci uz konstantnu podršku Slavice u zatvorenoj Facebook grupi. Saznajte više o tome OVDE.


Prijavi se danas!