Poruka u boci – razgovori sa duhom

Poruka u boci – razgovori sa duhom

„Pogled u nebo, a sada tamo, zvezde. Milijarde drugih svetova, drugačijih sistema. Milijarde svetlosnih godina udaljeni od mene, a na neki magičan način kao da su deo mene. Hologram, matrix ili nešto treće, možemo nazvati TO kako želimo. Namerno sam rekla TO, tako neodređeno, jer smatram da svako treba TO da otkrije u sebi i da mu da sopstveni smisao. Samo tada možemo kao leptir zamahnuti krilima i svesno dopustiti da ta mala vibracija našeg srca, napravi veliku promenu na drugom kraju grada, planete ili svemira.

Kada malo bolje razmislim, nikada ranije nisam imala mir u sebi kao sada. NLP je glavni krivac za to. On je podrška leptiru mog srca da slobodno maše krilima. On mi je pomogao da se podsetim jezika svoje duše. Kako je to ironično! Učimo razne jezike a onaj iskonski, jezik svoje duše, se trudimo da zaboravimo.

Volim i prihvatam sebe. Sa puno ljubavi gledam sebe i sve što radim. Sigurna sam i slobodna jer sposobnost da uđem u sopstveni svet i saznam istinu za mene predstavlja slobodu. Ja sam mudrost za kojom tragam. Put u unutrašnjost sebe je poput puta ka domu. Sada razumem i prihvatam da sam ja uzrok sopstvene patnje i jedino je ja mogu i okončati.“

Anja Tomić
– NLP Master i Coach


Prijavi se danas!