Pokreni svoju moć!

Pokreni svoju moć!

Verovatno ste nekada bili u prilici da razmišljate o svom životu dok sedite ili odmarate? Možda vam se kao slike nižu razni događaji, dešavanja, važni trenuci, i možda vam se javljaju slike svih želja, ciljeva i raznih snova koje želite da ostvarite u budućnosti? I dok tako prolaze razne slike i iz njih proizilaze razna osećanja, razmišljate kako bi bilo lepo da se oni ostvare ili da imate podršku kako biste ih ostvarili? Kako bi bilo da možda baš vi budete podrška drugim ljudima da ostvare svoje najdivnije snove?

Naša divna grupa polaznika Coaching akademije Slavice Squire, uz podršku NLP trenera i coach-a Katarine Džoković, na 3. modulu imala je priliku da osvesti svoje resurse, probudi potencijal i uči kako na plemenit način ispunjen ljubavlju, pažnjom, razumevanjem i shvatanjem pomogne drugima da i oni rasplamsaju svoju maštu, pokrenu svoj potencijal i ostvare svoje snove. Kroz ovaj modul prolazili su ključne alate i tehnike koji im omogućavaju da u teškim situacijama osveste kako svoj, tako i sagovornikov fokus i da se uz primenu tih tehnika usmere ka rešenju i postizanju boljeg stanja i rezultata.

Ključni trenutak bio je njihovo osvešćivanje i shvatanje moći koja se nalazi u svakom pitanju koje uputimo nekoj osobi, jer postavljanje pitanja koja nisu precizna i jasna ne daje željene rezultate. Kroz ovaj modul, osvestili su ne samo moć pitanja već i moć zapažanja, slušanja svog klijenta ili sagovornika, jer kroz priču i izlaganje imaju mogućnost da spoznaju gde se osoba nalazi, šta bi volela da postigne i koje se prepreke nalaze na putu ka ostvarenju želja i ciljeva. Baš u tome i jeste ključna stvar, da kao coach-evi umeju da prepoznaju stanje svoj klijenta i uz precizna, jasno formulisana i ciljana pitanja osveste svog klijenta i budu mu podrška na putu njegovog progresa i napretka. Najvažniji uvid za naše drage polaznike bilo je to što uz pomoć ovih pitanja imaju priliku da postanu bolje kolege, prijatelji, roditelji, lideri…

Ne plašite se da počnete ponovo. To je nova šansa da ostvarite ono što želite.

Ukoliko ste i vi spremni da osvestite svoje potencijale, rasplamsate svoju moć da ostvarite sve što želite i postanete najbolja verzija sebe, prijavite se na office@coachingakademija.com ili nas pozovite na 064/6451391.

Tu smo da vas naučimo, ohrabrimo i podržimo!

Dobro nam došli!


Prijavi se danas!