Podnošljiva lakoća letenja

Podnošljiva lakoća letenja

Da li vas let avionom čini nervoznim?

Ako ste izbegli posetu rođacima na drugom kontinentu, odustali od ideje za profesionalnim usavršavanjem u inostranstvu ili u letnjim mesecima nikada niste avionom putovali na more zato što vam srce ubrzano kuca, osećate nesvesticu ili se znojite…postoje dobre šanse da se plašite letenja tj. patite od aerophobie.

Aerophobia često ide u pratnji drugih fobičnih stanja kao što su klaustrofobija, agorafobija itd. ali, na sreću, predstavlja stečeni a ne urođeni strah.

Bez obzira da li ste imali turbulentno iskustvo tokom nekog leta, gledali previše akcionih filmova ili naprosto odgajili iracionalno uverenje koje vas sprečava da normalno funkcionišete, aerophobia, kao i većina drugih phobia, uspešno i lako može se otkloniti uz pristup Neuro-Lingvističkog Programiranja (NLP).

NLP nauka, kao grana kognitivno-bihevioralne psihologije, bez obzira na vrstu fobije ili karakteristike osobe, relaksirajućim, ne-invanzivnim tehnikama, dodiruje nesvesne procese našeg uma a nekorisna, iracionalna uverenja menja korisnim i podržavajućim. Za neverovatno kratko vreme, rezultati koji se postižu u rešavanju fobija, pogotovu aerophobie, uz NLP, pokazuju višestruku delotvornost ovog modernog pristupa psihologiji kroz jednostavne vizuelno-auditivno-kinestetičke vežbe kao i uz niz svrsishodnih NLP alata.

Možda je baš ovo leto pravo vreme da posetite željenu destinaciju ili brže stignete do mora. Udahnete punim plućima i živite životom bez ograničenja!

Zakažite sesiju i dozvolite da tim vrhunsko obučenih, profesionalnih NLP eksperata bude vaša karta za „letenje“! Oslobodite se fobija. Izaberite život!

e-mail: office@coachingakademija.com

tel: 064 6451 391

Dobrodošli!


Prijavi se danas!