Početak plemenite karijere

Početak plemenite karijere

Poslednji vikend januara meseca je za nas bio poseban. Obojen pozitivnom energijom, entuzijazmom, osećajem zajedništva i sreće ova dva dana su obeležena još jednim završetkom naše Coaching Akademije.

Četvrta generacija divnih polaznika započela je svoje prve korake coaching putovanja ka svrsishodnom i produktivnom životu svesni da učenju nema kraja a iskustva koja će sticati u svojoj novoj avanturi obogatiće i njihove živote i živote drugih.

Uz bezuslovnu podršku Slavice Squire – potpresednika Evropske Coaching Asocijacije i prvog NLP Trainer&Master Coacha u Srbiji i njenog tima, naši polaznici su tokom dva dana treninga naučili kako ciljano da upravljaju svojim emocijama i emocijama svojih klijenata, rešavaju emocionalne blokade, podrže klijenta u procesu donošenja odluka i prevazilaženju teških i problematičnih situacija… Takođe su učili kako da svoju coaching praksu postave na noge, promovišu svoj rad, privuku svoje klijente i svojim rezultatima vremenom steknu uglednu reputaciju i ostanu verodostojni sebi i ovom plemenitom pozivu.

Ponosni smo na naše polaznike, čestitamo im od srca i želimo im uspešnu i dugotrajnu karijeru!

Ukoliko i vi želite da započnete pozitivne promene u vašem životu i da krenete putem ostvarenje vaših snova a ne znate kako…

Zakažite vaš individualni termin sa Coachem ili nam se pridružite na sledećoj Professional Coaching Akademiji! Tu smo da i Vas ohrabrimo i podržimo!

Rezervišite svoje mesto i ostvarite popust za ranije uplate do 28.02. na mail zorana@coachingakademija.com ili putem telefona 064/6451 400.


Prijavi se danas!