POČETAK NOVE COACHING AVANTURE

POČETAK  NOVE COACHING AVANTURE

Puni entuzijazma, željni novih znanja, nova grupa polaznika Coaching Akademije je 05.05.2016. započela avanturu na svom putu lične promene.

Uz bezuslovnu podršku celokupnog tima NLP Instituta, na čelu sa Slavicom Squire – potpresednikom Evropske Coaching Asocijacije i prvim NLP Trainer&Master Coachem u Srbiji tokom četiri dana treninga su učili kako da razviju bezuslovno pozitivan stav, prevaziđu svoje granice, razviju fleksibilnost, pokrenu, osnaže i motivišu svoje klijenta, aktivno slušaju i budu im najveća podrška na putu ka najboljoj verziji sebe.

Posvećeni i vredni, naši polaznici su na prvom modulu učili i kako da kreiraju preduslove za coaching proces, kako da razviju stav profesionalnog coacha a kroz interaktivne vežbe prošli su i kroz svoju prvu coaching sesiju i osvestili kako ulogu coach tako i klijenta.

Ushićeni, nasmejani, osnaženi originalni pristupom Slavice Squire i njenom nepokolebljivom verom i bezuslovnom podrškom učili su o osnovnim principima coaching profesije i kako ovaj plemenit poziv pozitivno utiče i menja naš i život drugih ljudi u našoj okolini.

Zahvalni smo svim našim polaznicima na predivnoj energiji i poverenju. Presrećni jer smo svedoci fnomenalnih promena na njihovom putovanju. Ponosni jer zajedno činimo ovaj svet predivnim mestom za život.

Ukoliko i vi želite da započnete pozitivne promene u životu i da krenete putem ostvarenje vaših snova a ne znate kako, tu su za vas kao nesebična podrška naši izvrsni Coachevi. Zakažite razgovor OVDE i napravite taj prvi odlučujući korak ka najboljoj i najsrećnjoj verziji vas samih.

Zakažite vaš termin ili nam se pridružite na sledećoj Professional Coaching Akademiji od oktobra! Usudite se! Živite život vredan življenja!
Ostvarite popust za rane uplate i prijavite se putem maila office@coachingakademija.com ili nas kontaktirajte na 064 64 51 391 ili na 011 36 76 591 za sve potrebne informacije. Naš tim će vam uvek rado i od srca odgovoriti!


Prijavi se danas!