Osnovni principi coaching profesije

Osnovni principi coaching profesije

Proteklog vikenda na svoje coaching putovanje krenula je deseta grupa polaznika modularne Professional Coaching edukacije, rešeni da steknu znanja najplemenitije veštine današnjice.

Uz brižljivo vođenje iskusnog Master Coach-a i osnivača Coaching Akademije Slavice Squire tokom prvog dana imali su priliku da sagledaju kakav coach žele da postanu i kako da im alati i tehnike koje će učiti na ovoj edukaciji mogu pomoći da postanu bolja podrška drugima.

Takođe, kroz interaktivne vežbe imali su priliku da se oprobaju u ulozi coach-a, ali i klijenta i upoznaju se bolje sa samim coaching procesom.

Drugog dana izučavali su aksiome, odnosno osnovne principe coaching-a. Zahvaljujući tome, u budućnosti će moći da budu prava podrška drugima i da bez osude i predrasuda pažljivo slušaju svoje klijente, ali i bliske ljude u životu.

Dan je završen učenjem postavljanja okvira prve coaching sesije, što će im biti korisno u budućnosti, kada počnu profesionalno da se bave ovom plemenitom profesijom.

U predstojećim danima polaznici će u svom svakodnevnom životu moći da primene veštine koje su stekli kada im se neko blizak požali, moći će da se oslobode potrebe za osuđivanjem i tako postanu bolji oslonac drugima, a time i bolji roditelji, prijatelji, partneri i poslovni saradnici.

Ako želite i vi da izučavate ove i ostale korisne veštine iz sveta coaching-a, sledeća prilika da im se pridružite pruža vam se sledećeg proleća i zato požurite i rezervišite svoje mesto na Professional Coaching edukaciji putem ovog linka.


Prijavi se danas!