Omogućite sebi siguran uspeh!

Omogućite sebi siguran uspeh!

Kako da budete uspešna osoba, od uticaja, integriteta, da pozitivno utičete na svoju decu, prijatelje, kolege, klijente, da inspirište druge da postignu fantastične rezultate, da živite ispunjen i kvalitetan život vredan življenja…

Uz pravu edukaciju i podršku profesionalaca koji su u životu već postigli ono što želite i vi, sve je moguće i izvodljivo.

Zato smo pripremili za vas sprecijalnu i pravu kombinaciju za siguran uspeh!

Povodom 8. marta, sada vam uz Coaching Starter poklanjamo i jednu sesiju profesionalne individualne coaching podrške sa našim licenciranim Coachem u vrednosti od 70 evra.

Ovaj izvanredan poklon je za sve koji od 08. do 15. marta, po regularnoj ceni uplate Coaching Starter , a kao dodatnu vrednost dobijate od nas i izuzetnu individualnu podršku na putu vašeg uspeha.

Šta god da je vaša tema ove individualne sesije, bilo da želite sa coachem da pravilno definišete svoje ciljeva, da poboljšatr svoj status na poslu ili u porodici, da bolje upravljante svojim emocijama, da naučite efektno donošenje odluka, formulisanje očekivanja (od sebe i drugih), komunikacija, planiranje karijere, uvid u vrednosti kojima težite, pronalaženje novih rešenja, ideja… Iskoristite ovu izvanrednu ponudu SADA kako bi ste pronašli odgovore za kojim tragate i podigli vaš život na još viši nivo!

Možda je baš ovo savršena prilika i kombinacija za vas, da oslobodite svoje potencijale, da izgradite novu profesiju i živite od nje, ili ste možda prepoznali vama dragu osobu kojoj bi ovo zasigurno unapredilo kvalitet života i želite da joj poklonite siguran uspeh u tome?!

Pozovite nas na 064/6451 400 ili nam pišite putem maila office@coachingakademija.com i rezervišite svoje mesto na dvodnevnom treningu Coaching Starter sa Slavicom Squre i zakažite odmah termin sa svojim Coachem!

Dozvolite sebi da svoje duhovno i materijalno blagostanje podignete na viši nivo. Radite ono što volite, budite najbolja verzija sebe, podržite druge da i oni uspeju, ostvarite se na svim životnim poljima na kojima želite, oslobodite svoje potencijale, živite srećan i ispunjen život, jer moguće je!


Prijavi se danas!