Novogodišnji POKLON!

Novogodišnji POKLON!

Nova godina i nova prilika za ispunjen život.

Mi verujemo da je za vaš uspeh i sreću mnogo važniji vaš način razmišljnja i vaša lična filozofija, nego ekonomija. Zato smo odlučili da vas iznenadimo i obradujemo i da vam poklonimo nešto što će zaista vaš život učini drugačijim i boljim, lepšim i svrsishodnijim, radosnijim i ispunjenijim… A zašto baš takav poklon?

Naša misija je da vas inspirišemo i pokrenemo da sami postignete svoj uspeh. Zato želimo da vas naučimo kako da ono što volite negujete i u tome stalno napredujete, kako da uvek budete spremni na iznenadne situacije, i kako da uspostavite kvalitetne odnose i lako izađete na kraj sa neprijatnim ljudima. Želimo da sve ovo naučite da vama život postane još lepši i uz to da možete da podržite druge, vama drage ljude, prijatelje, kolege, saradnike, svoju decu… Naša misija nije da vam učinimo medveđu uslogu i da umesto vas nešto uradimo, da vam sve damo gotovo na tacni, već da vas naučimo kako sami da ostvarite sve što želite. Sigurni smo da to možete, jer mi u praksi imamo već isprobane i naučne metode.

Zato vama koji ste odlučni i hrabri da uplatom rezervišete Professional Coaching edukaciju do 31. januara 2019. godine, mi dajemo na poklon izvanredan Coaching Starter sa Slavicom Squire koji je prvi i ključni korak za novu školu života. To je prvi modul najprestižnije akreditovane sertifikacione Coaching Akademije koja možete pohađati kao intenzivni prolećni blok od 9 dana ili jesenji model koji ima 4 vikend modula po dva dana, a uz to i supervizije koje služe za integraciju svih naučenih veština i tehnika kao i usvajanje dodatnih korisnih metoda.
Pored izvanrednog treninga u trajanju više od 75 sati i efikasnog usvajanja i implementiranja ove nove plemenite profesije u vaš svakodnevni život, dostupna vam je stalna, stručna i profesionalna individualna podrška naših Trenera i Coacheva po posebnim uslovima samo za vas, naše polaznike.

Ukoliko ste spremni i hrabri da donesete važnu odluku u vašem životu, preuzmete odgovornost za svoje rezultate i započnete intenzivni lični rad koji vam donosi radost i lakoću življenja, jasne i definisane ciljeve, nove profesionalne mogućnosti, skladne odnose, energiju, motivaciju… onda ste spremni i da investirate u svoj dalji razvoj i napredak. A nije svejedno od koga ćete da učite, zato je ovo vaša prilika da po fer ceni učite od najboljih, jer to možete i zaslužujete.

Investirajte još u ovoj godini da biste Novu 2019. dočekali spremni i učinili je vašom najboljom godinom do sada, godinom vašeg ličnog rasta i razvoja, godinom vašeg preporoda.

Prijavite se ovde i rezervišite svoj poklon:

Prijavi se danas!

A možete da rezervišete svoj poklon i putem office@coachingakademija.com ili putem telefona 064/6451 391.

Srećna vam Nova 2019. godina!


Prijavi se danas!