Novi korak u sticanju coaching veština

Novi korak u sticanju coaching veština

Osma grupa polaznika Coaching Professional-a na Coaching Akademiji Slavice Squire svoj prvi susret sa najplemenitijom profesijom današnjice imala je na Coaching Starter-u, a tokom proteklog vikenda dobila je priliku da stečeno znanje proširi.

Slavica Squire, prvi NLP trener i coach na ovim prostorima, podučavala ih je temeljima coachinga, kao veštine za povećanje uticaja, motivacije, kreativnog razmišljanja ljudi, koji onima koji se podvrgnu samom coaching procesu, omogućavaju da maksimalno iskorite svoje potencijale.

Učeći o osnovnim principima profesionalnog coaching-a, polaznici su kreirali preduslove za vođenje coaching procesa i uspostavljanje profesionalnog odnosa sa svojim klijentima, koji je od presudnog značaja za sve one koji planiraju da coaching učine svojim zanimanjem.

Polaznici su učili kako da uspostave kvalitetan kontakt i izgrade poverenje u komunikaciji sa drugim ljudima, što je važno ne samo budućim coach-evima, nego i svima onima koji su u stalnom kontaktu s ljudima – lekarima, kadrovskim službenicima, menadžerima, liderima, preduzetnicima…

Kao prva institucija na ovim prostorima sa licencom Evropske coaching asocijacije za izdavanje međunarodno priznatih sertifikata za coach-eve, Coaching Akademija u potpunosti priprema svoje polaznike da se jednog dana samostalno bave tom profesijom. Takođe, Coaching Professional pokazala se kao izuzetna edukacija za sve one koji žele da poprave svoje komunikacione veštine i unaprede relacije ne samo u poslovnom okruženju, nego i u privatnom životu.

Ako biste i vi želeli da ovladate najtraženijim veštinama današnjice, rezervišite odmah svoje mesto u sledećem upisnom roku, za koji vlada veliko interesovanje. Više o tome pročitajte OVDE.


Prijavi se danas!