Na putu ka zvanju profesionalnog coacha

Na putu ka zvanju profesionalnog coacha

Koliko ste se puta našli u situaciji da žarko želite da pomognete nekome od vaših bližnjih da reši problem koji ga muči?

Biti podrška porodici, deci, prijateljima ili partnerima, biti produktivan saradnik ili poslodavac katkad zna da bude veoma odgovorna uloga na čije zahteve ne umemo uvek da odgovorimo dovoljno brzo ili sa željenim rezultatom.

Upravo zato, professional coaching, kao jedna od najplemenitijih profesija današnjice, nudi jasne, lako primenjive i svima dostupne tehnike koje će vam omogućiti da ostvarite svoje ciljeve, naučite kako da aktivno slušate sagovornika i dođete do odgovora na pitanje: “Kako dalje?”.

NLP Institut i Slavica Squire – potpredsednik Evropske Coaching Asocijacije i prvi NLP Trainer & Master Coach u Srbiji, uz poverenje, entuzijazam i podršku polaznika Professional Coaching Akademije, uspešno su priveli kraju drugi modul professional coaching edukacije i s ponosom predstavili novu grupu coacheva vizionara, koji su savladali mnogo novih znanja, tehnika i coaching alata i za korak su bliže sticanju internacionalno priznatog sertifikata (European Coaching Association-a (ECA)).

Putovanje ka svrsishodnijem i produktivnijem životu, polaznici su započeli 15.oktobra 2015. godine, a nakon završetka II modula – 22.novembra 2015. započinje i novo poglavlje njihovog života, obojeno zadovoljstvom, prosperitetom, jasnijim uvidima i verom u sebe i svoje mogućnosti.

Uz moderne coaching tehnike, kreativne, interaktivne vežbe, NLP metodologiju i veliko znanje i stručnost celog tima NLP Instituta, polaznici su naučili:

  • kako da budu bezrezervna podrška drugima;
  • izdignu svoje dosadašnje znanje i veštine na zavidan, profesionalni nivo;
  • podrže svoje klijente ka najboljoj verziji sebe;
  • postanu inicijatori uspeha ljudi u svom poslovnom i privatnom okruženju;
  • jasno kreiraju i ostvare ciljeve;
  • dovedu svoje komunikacijske veštine do vrhunca;
  • probleme pretvore u izazove;
  • savladaju celokupan coaching proces, značaj feedbacka i tehnika aktivnog slušanja.

Deo atmosfere možete pogledati ovde.

Preplitanje NLP metodologije sa coachingom, inovativni coaching smerovi, nova prijateljstva i jedno veliko iskustvo, čine samo deo prekrasne atmosfere koja je obeležila ovu Coaching Akademiju i učinila njene polaznike spremnijima za nove šanse i sreću, a celokupan tim NLP Instituta bogatijim za još jednu grupu sjajnih, predanih polaznika na putu ka najboljoj verziji sebe!

Svim našim profesionalnim coachevima čestitamo od srca i želimo im uspešnu karijeru!

Zahvalni smo i nekim od dugogodišnjih praktikujućih coacheva koji su u ponovnoj ulozi polaznika mogli da obnove i prošire svoja znanja i obogate svoje profesionalno iskustvo inovacijama unetim u edukaciju.

Ukoliko želite da postanete još uspešniji u oblasti profesionalnog coachinga, pridružite nam se na Advanced Coaching Akademiji u martu 2016!

Advanced Coaching namenjen je onima koji žele da se na tržištu diferenciraju izvanrednim kvalitetom i širinom stečenog znanja i iskustva. Nakon što ste na Professional Coaching nivou stekli potrebne veštine i alate za uspešno vođenje promena, na ovom nivou dobijate veoma kompleksne coaching modele iz NLP-a i srodnih oblasti kao što su socijalna panorama, konstelacije, energy patterns i dr.

Nova dimenzija lične promene tek počinje!

Prijavite se na milana@nlpinstitut.com ili na tel: 064 6451 398

Dobro došli na NLP Institut!


Prijavi se danas!