Mi smo original – NLP Institut

Mi smo original – NLP Institut

„Energija odlazi tamo gde je usmerena pažnja, a mudrost je znati na šta usmeriti svoju pažnju“

Čuvena rečenica Toma Besta, internacionalnog NLP Trainer-a , antropologa-istraživača i dugogodišnjeg mentora Slavice Squire, otvara sezonu mogućnosti da baš vaša kreativnost, uz haštag NLP Instituta, osvoji neku od narednih fantastičnih nagrada!

Professional Coaching Akademija – prvi modul – ispunjena je ne samo edukacijom prve klase, sjajnim supervizorima, izvanrednim trenerima, kreativnim konceptom i dobrom energijom polaznika, već i mogućnošću da onaj ko bude najinspirisaniji među njima dobije vrednu nagradu!

Šansu da osvoji dugo najavljivani, trodnevni trening renomiranog dr Stephena Gilligana, svetski priznatog doktora filozofije i jednog od tvoraca NLP metodologije i hipnoterapeuta, dobili su svi polaznici Coaching Akademije, koji su na društvenim mrežama uz haštag #NLPInstitut, postavili fotografiju, citat ili misao, vezanu za edukaciju koju su prolazili na danima treninga.

Znajući na šta žele da usmere svoju pažnju, polaznici Professional Coaching Akademije su postavljali citate i fotografije medju kojima su – Tamara Baroš i Marina Prebeg dobile najviše lajkova i mi smo odlučili da umesto jedne dodelimo dve nagrade i tako im obema omogućimo da 23,24 i 25.maja 2015. prisustvuju edukaciji na temu generativnog coachinga – ekspertize dr Gilligana, koji po prvi put u Srbiju dolazi upravo zahvaljujuci NLP Institutu i Slavici Squire, internacionalnom NLP Trainer-u i coach-u, osnivaču NLP Instituta i bestseler autoru.

Zadovoljstvo, sreću i zahvalnost, Tamara Baroš i Marina Prebeg dele sa NLP Institutom koji im dodeljuje ovu prestižnu nagradu!

Ako ste zainteresovani, motivisani i kreativni, pratite naredna dešavanja i edukacije, jer NLP Institut započinje sa nizom primamljivih izazova kroz vredne i ekskluzivne nagrade svojim polaznicima!

Ako želite da nam se pridružite, sledite primer Tamare i Marine, kako bi lepše, lakše i sigurnije krenuli ka svojim ciljevima i zasluženom uspehu, prijavite se na trodnevni trening Stephena Gilligana, putem e-maila: milana@nlpinstitut ili na tel: 064 6451 398

#NLPINSTITUT – jedini haštag predodređen na uspeh!

Dobrodošli!


Prijavi se danas!