Letnja akcija – 59 evra za drugu prijavu

Letnja akcija – 59 evra za drugu prijavu

Uspešni ljudi nemaju karijeru, oni imaju misiju.

Pronađite i vi svoju!

Izdvojite se od drugih, postanite inspiracija i podrška sebi i drugima na putu uspeha. Budite neko ko pleni svojom pojavom, ko inspiriše, ko je vođa kojeg drugi rado slede. Neko ko je ostvaren na svim životnim poljima, ko je odličan prijatelj, partner, saradnik, roditelj. Budite ono što jeste, osvestite svoje potencijale, koristite resurse koje imate, budite zahvalni, probudite hrabrost, upoznajte sebe i svet oko sebe na jedan poseban način. Jednostavno budite srećni i ispunjeni. Sledite svoju strast, svakodnevno učite, radite na sebi i živećete svoju misiju, a ne karijeru.

Za vas imamo fenomenalnu letnju akciju od 10.07. – 10.08. gde možete da uplatite drugi starter za samo 59 evra. Ovo je odlična prilka za vas ili nekog do koga vam je stalo da steknete dodatna znanja i korisne tehnike koje će vam omogućiti da postignete ono što zaista želite i da jedno drugo podržite na tom putu. A možete i da unapredite sebe izuzetnim NLP Starter treningom i steknite potrebne veštine za uspeh i da sebi uz to priuštite i Coaching Starter trening na kojem ćete iskusiti efikasnost coachinga i postati podrška drugima ili obrnuto. Unapredite svoj život ili obradujte nekoga vama dragog i pružite mu nezaboravan trening, iskoristite ovu fantastičnu akciju.

Kada uplatite jedan starter po regularnoj ceni vi ostvarujete pravo na drugi za samo 59 evra, što je senzacionalna cena za dva dana vrhunskog treninga sa Slavicom Squire. To znači da na jedan od Starter treninga možete doći zajedno sa vama dragom osobom koju možete obradovati za samo 59 evra. Takođe možete sebi za 59 evra da priuštite još dva dana treninga odnosno drugi starter i tako pohađate ukupno četiri dana fantastičnog treninga sa našim najpriznatijim trenerom i coachem.

Prijavite se na office@coachingakademija.com ili putem telefona 064/64 51 391 i rezervišite svoje mesto za život u duhovnom i materijalnom blagostanju.

Dobro nam došli!


Prijavi se danas!