Kreativni coaching – šansa da snovi postanu realnost!

Kreativni coaching  – šansa da snovi postanu realnost!

Ako ste se u životu često puta našli u situaciji da se osećate neprijatno jer ste sebi ili drugima uputili odgovor: „Ne znam“, vreme je da se okrenete generativnom coaching-u kroz koji upravo to „ne znam“ postaje beskonačni prostor za rađanje novih mogućnosti!

Trodnevni trening na temu Generativnog Coaching-a, održan u organizaciji NLP Instituta i Slavice Squire – International NLP Master Trainer-a, NLP Master Business Coach-a i osnivača NLP Instituta, predstavio je Srbiji dr Stephen Gilligana – psihologa, psihoterapeuta, vodećeg svetskog hipnoterapeuta, naslednika čuvenog dr Miltona Ericksona, mastera Aikido veštine i jednog od osnivača prve NLP grupe.

Jedinstvo uma, duha i tela, kao neraskidiva celina, predstavlja suštinu generativnog coaching-a. Za razliku od tradicionalne terapije, ova nauka se bavi sadašnjošću i budućnošću, fokusirajući se na rešenja a ne na prošlost i probleme. Time, ovaj pristup psihoterapiji i coaching-u postaje efikasan alat za suštinske promene i otvara polje dublje, kreativnije svesti koja nam daje odgovore.

Da problem ne postoji u sadržaju već u odnosu prema sadržaju, i coach-u i klijentu, olakšava da prihvate teškoće i povežu se sa korisnijom dimenzijom onoga što nas muči. S druge strane, kako da se opustimo, lociramo svoj centar i otvorimo prema svemu onome što čini naš život, dr Stephen Gilligan objašnjava na nesvakidašnje neposredan, duhovit i jedinstveno zabavan način.

Važnost simbola, vizualizacije, snage reči, muzike i pokreta, krajnosti i balansa, kao i anegdote iz bogate karijere dr Gilligan-a, držale su polaznike trodnevne radionice u apsolutnoj pažnji i usresređenosti na jedinstvenu priliku koja im se ukazala u mogućnosti da uče od jednog od najboljih, svetskih stručnjaka.

Deo atmosfere pogledajte ovde

Kroz svoju višemesečnu turneju po Evropi, dr Stephen Gilligan uspeo je da edukuje, zainteresuje i osvesti impozantan broj profesionalnih coach-eva, stručnjaka u oblasti psihoterapije, NLP eksperata i sve one kojima je bliska teza o realnosti kao nečemu što sami konstruišemo.

Njegova poseta Srbiji predstavlja značajan korak napred za sve domaće stručnjake u ovoj oblasti, kao i za pojedince na njihovom putu ka uspešnosti.

NLP Institut, još jednom je ukazao podršku svojim polaznicima omogućivši im da uče i napreduju uz pomoć svetski priznatih edukatora!

Zahvalni smo na nežnosti, pozitivnoj žestini i razigranosti svih polaznika „ Generative coaching“ radionice, uz koju su tri dana vrhunske edukacije, postala priča za pamćenje!

Probudite i vi vizionara u sebi, prihvatite ljubav i integraciju suprotnosti kao srž kreativnog coaching-a. Ne plašite se da na trenutak izađete iz društvenih normi i otpevate, prigrlite ili zaplešete sa svojom problemom!

Ostvarite inteligentnu vezu sa životom. Postanite razlika koja čini razliku!


Prijavi se danas!